14:25 uur

Aan de slag met Nederbet

Als je aan de slag wenst te gaan met mooie weddenschappen te plaatsen op 1 van de grootste Nederlandse bookmakers met een licentie in Curacao kun je zeker aan de slag bij Nederbet. De bookmaker heeft altijd de wedstrijden van de Eredivisie op de voorpagina staan. Mooie quoteringen zitten ook in het aanbod van deze bookmaker. Het is dan ook logisch dat wanneer een bookmaker een halve landsnaam in zijn naam heeft staan dat het ook de meest populaire wedstrijden van de bookmaker zijn, mocht je op andere competities wensen in te zetten is dat natuurlijk ook mogelijk. De Premier League en de Bundesliga zitten bij de favorieten onder deze bookmaker.

Wedden bij Nederbet
© Nederbet

 

De Nederbet bonus

De bonus van nederbet is iets of wat aan de moeilijke kant om vrij te spelen maar het goede ervan is dat je je eigen gestorte fondsen niet moet raadplegen. Je krijgt dus bij je eerste storting een bonus van max. 25 Euro dat gelijkstaat aan 100% van je eigen gestorte fondsen en zult dan deze bonus 6 keren moeten rondspelen tegen quoteringen van 2.00 of hoger. Je iegen fondsen horen hier niet bij wat de bonus zo aantrekkelijk maakt. Als je bijvoorbeeld zelf graag quoteringen van 1.8 of lager aanneemt dan kun je dat perfect doen met je eigen gestorte bedragen en de bonus houden voor de iets meer riskante weddenschappen.

Meer gedetaileerde uitleg kun je vinden op de Nederbet bonus pagina waar we in verder detail de bonus bekijken. Het goede aan 1X2 weddenschappen is dat de uitkomsten hiervan vaak 2.00 of hoger zijn gequoteerd dus deze weddenschappen kun je in de meeste gevallen wel gebruiken om je bonus 6 maal rond te spelen en mooie extra winsten te verdienen.