weddenbonus nieuws

Correct Score omgedraaid? 888Sport geeft € 25 inzet terug!

Speciaal voor de Premier League, Spaanse La Liga en Champions League heeft 888Sport de Correct Score Refund Promotie gelanceerd. Speel een correct score weddenschap en als het resultaat het tegenovergestelde is van wat jij voorspeld hebt, ontvang je je inzet tot € 25 terug in de vorm van freebets! Alle winsten uit deze freebets zijn vervolgens zonder voorwaarden voor jou.

 

Ontvang je 888Sport inzet tot 25 euro terug bij omgedraaid resultaat

Speel allereerst een pre-match correct score weddenschap van minimaal € 5 op een wedstrijd uit de Premier League, La Liga of Champions League. Hierbij maakt de gekozen quotering niet uit. Stel je speelt een weddenschap met Barcelona als winnaar met een 1-0 uitslag. Mocht Barcelona onverhoopt verliezen met 0-1 ontvang jij je inzet tot 25 euro terug! De inzet wordt teruggeven in de vorm van freebet tokens van € 5. Deze tokens kun je binnen 7 dagen na ontvangst opnieuw inzetten op weddenschappen naar keuze en alle gemaakte winsten zijn vervolgens zonder verdere voorwaarden voor jou. Dit is een van de vele 888Sport promoties naast bijvoorbeeld de 888Sport Goals Mean More Promotie en 888Sport Bonanza promotie. Ben je nog geen klant bij 888Sport? Meld je dan aan met de 888Sport Winstverdriedubbeling en vind alle 888Sport mogelijkheden uit!

 

888Sport Opposite Score Promotie © 888Sport

 

888Sport Winstverdriedubbeling op eerste weddenschap!

888Sport accepteert klanten uit Nederland en biedt daarnaast ook nog eens de mogelijkheid aan om te storten met onder andere iDeal. Wat daarnaast nog eens extra mooi is, is de 888Sport Welkomstbonus. Met de 888Sport Bonus wordt de winst uit je eerste weddenschap met een inzet van € 5 tot € 10 verdriedubbeld! Je extra winst wordt uitbetaald in freebet tokens die je binnen 7 dagen opnieuw kunt inzetten. Ook uit deze freebet tokens is de gemaakte winst volledig voorwaarden vrij voor jou! 888Sport is een van de meest populaire bookmakers onder Nederlanders. Het wedaanbod is gigantisch, de hoeveelheid promoties zeer groot en de service is zeer goed. Wij kunnen alle Nederlanders dan ook van harte aanraden om zich aan te melden bij 888Sport. Aanmelden kan direct via onderstaande ´claim de bonus´ button. Wij wensen je alvast veel plezier en succes!

vorig artikel
Speel combi bets bij BigBetWorld en win tot 80% extra!
volgend artikel
Verzamel Big Bet Points en ruil ze direct in voor cash geld!