weddenbonus nieuws

Eerste doelpuntenmaker geeft assist? 888 geeft inzet terug!

Speel jij graag weddenschappen op de eerste doelpuntenmaker van een duel? Doe dit dan nu bij 888Sport! Bij elke EK wedstrijd waar jij de eerste goalscorer voorspelt en hij uiteindelijk een eerste assist blijkt te geven krijg jij je inzet tot € 25 terug! Ook verdriedubbel je je winsten bij je eerste 888Sport Weddenschap. Speciaal voor Nederlanders en wedden met iDeal is mogelijk. Wij lichten nu alle promoties voor je toe.

 

Hoe profiteer ik van de 888Sport ´Happy to Assist´ promotie?

  • Meld je onderstaand aan bij 888Sport of log in.
  • Plaats een enkelvoudige pre-match EK bet op eerste doelpuntenmaker.
  • Geeft jouw de assist voor het eerste doelpunt i.p.v. het maken van een doelpunt?
  • Je ontvangt je inzet tot € 25 terug in de vorm van een Free Bet.
  • Zet de Free Bet binnen 7 dagen in en alle gemaakte winst is voor jou!

 

888Sport Happy to Assist © 888Sport

 

Geniet ook van de vele andere 888Sport Promoties!

Bovenstaande EK 2016 Bonus is een mooi voorbeeld van een goede 888Sport Promotie. Hierbij houdt het echter niet op. Bij 888Sport profiteer je nog van tal van andere promoties. Zoals het terug ontvangen van je inzet bij doelpunten na de 88e minuut of het terug ontvangen van je inzet als jouw voorspelde correct score verkeerd uitvalt. De allermooiste actie is echter nog de Welkomstbonus van 888Sport die we graag nader voor je toelichten.

 

Verdriedubbel winsten uit je eerste weddenschap!

Plaats als nieuwe klant met de 888Sport Bonus een eerste weddenschap met een inzet van € 5 tot € 10 en als je winst wordt je winst verdrievoudigd! De extra winst wordt uitbetaald in de vorm van gratis weddenschappen van € 20 per stuk. Je kunt deze binnen 7 dagen inzetten en alle winst die je uit deze Free Bets maakt is volledig voor jou zonder enige extra voorwaarden! Wedden met iDeal is mogelijk en een registratie en storting is binnen enkele tellen voltooid. Claim onderstaand je bonus en win!

vorig artikel
Big Bet World Jackpot: Win met € 2.50 ruim € 12.500.000!
volgend artikel
Gokken op België - Ierland met 3x zo hoge 888Sport winst!