12:24 uur

888sport bonus met 88 euro gratis weddenschap

888sport heeft voor nieuwe klanten een bonus opgestart. Het gaat hierbij, hoe toepasselijk ook, om een bonus ter waarde van € 88. De bonus is er één die kan worden opgebouwd door het aangaan van weddenschappen. Bij elke vierde weddenschap die wordt aangegaan kan € 10 worden gespaard. Om de bonus daadwerkelijk uit te laten keren is een minimale inzet van € 10 vereist tegen een minimale quotering van 2,0. In dat geval wordt voor de laatste weddenschap zelfs € 18 uitgekeerd om de € 88 vol te maken. Om hier allemaal aan te voldoen heeft de speler maar liefst 120 dagen de tijd.

 

Alle facts nog even op uitgewerkt,

Minimale inzet, € 10
Bonus percentage, 100%
Maximale bonus, € 88
Minimale quotering, 2,0
Periode van bonus, 120 dagen

 

Mocht het nog niet volledig duidelijk zijn, dan zal het volgende voorbeeld daar zeker aan bijdragen. Wanneer een speler gebruik wil gaan maken van de 888sport bonus ter waarde van € 88 zal er alvorens er gestort kan worden een account aangemaakt moeten worden. Dit kan gratis via de website van 888sport. Na deze aanmelding dient er een eerste storting te volgen van minimaal € 10. Met deze storting kan worden gespeeld tegen een minimale quotering van 2,00. Hierbij is in elk geval van belang dat het totale bedrag wat te winnen valt op € 20 staat. Er kan ook voor € 5 worden gespeeld, maar dan is een quotering van 4,00 vereist. Vervolgens wordt voor elke vierde afgesloten weddenschap een bedrag van € 10 verkregen door 888sport! Dit bedrag is bedoeld voor een gratis weddenschap en geldt voor de eerste, vierde, zevende, tiende, dertiende, zestiende, negentiende. Voor de laatste, de 22e weddenschap, wordt zelfs een bedrag van € 18 vrijgespeeld. Dit gehele proces dient binnen 120 dagen na de eerste weddenschap worden voltooid. In dat geval heeft de speler de mogelijkheid de € 88 vrij te laten uitkeren.

 

Het voordeel van deze bonus is dat met een minimale eerste storting van € 10 een uiteindelijke bonus kan worden bij een gespeeld van maar liefst € 88! Hierdoor is er eigenlijk geen sprake van een bonus van 100%, maar van 880%. De minimale quotering ligt wat aan de hoge kant met 2,0. Echter door het totale bedrag wat kan worden verkregen aan bonus is dit een redelijk te noemen.

Claim de bonus! Meer informatie