weddenbonus nieuws

Nu 5 euro 888Sport Freebet met Premier League Bets!

Met de Spice Up Saturday Promotie van 888Sport kun je jezelf elke zaterdag verzekeren van een € 5 freebet! Plaats een pre-match en live weddenschap van minimaal € 10 op een Premier League Duel dat op zaterdag gespeeld wordt en je 888Sport Free Bet is een feit! Daarnaast verdriedubbelt 888Sport ook nog eens de winst op je eerste weddenschap en is storten met iDeal mogelijk! Lees snel meer.

 

Wed op Premier League en krijg 888Sport € 5 Freebet cadeau!

Om de € 5 Freebet te verkrijgen dien je zowel pre-match als live een weddenschap van € 10 te spelen met een minimum quotering van 1.50 op 1 door jou gekozen duel uit de Premier League dat op zaterdag gespeeld wordt. Elke zaterdag kun je opnieuw profiteren van deze promotie! Je ontvangt je freebet binnen 24 uur nadat de wedstrijd is afgelopen. Je hebt vervolgens 72 uur de tijd om deze freebet in te zetten op een sportevenement met een quotering naar keuze en de gemaakte winst is hierna volledig voor jou, zonder enige verdere voorwaarden! Als je nog geen klant bent bij 888Sport wacht er nu ook nog eens een geweldige welkomstpromotie op jou. 888Sport verdrievoudigt de winst van je eerste weddenschap!

 

888Sport Spice Up Saturdays © 888Sport

 

Winstverdrievoudiging voor nieuwe klanten bij 888Sport!

888Sport geeft alle nieuwe klanten aan de hand van de 888Sport Bonus de mogelijkheid tot een verdrievoudiging van de winst op je eerste weddenschap tot een maximum van € 5.000! Speel een weddenschap met een inzet van tussen de € 5 en € 10 op een quotering naar keuze en je winst wordt verdrievoudigd! De extra winst wordt uitbetaald in dover van freebets van € 20. Deze freebets kun je vervolgens binnen 7 dagen opnieuw inzetten op weddenschappen naar keuze en de gemaakte winst is volledig voorwaarden vrij voor jou! Deze gratis weddenschap is speciaal beschikbaar voor nieuwe klanten uit Nederland. Klanten uit België raden we aan om te kiezen voor een andere gratis weddenschap of bonus uit ons Wedden Bonussen Vergelijk. Nederlanders kunnen zich via onderstaande ´claim de bonus´ button direct aanmelden en storten met onder andere iDeal.

vorig artikel
Maak kennis met MyBet: 3 euro gratis zonder storting!
volgend artikel
Ontvang € 20 inzet terug bij BetFIRST combo weddenschappen!