weddenbonus nieuws

Win tot 75% extra voor Manchester United – PSG !

Deze week staat de Champions League weer voor de deur. En dat betekent, dat wij elke dag een fantastische wedstrijd presenteren. We beginnen meteen met een topper, die je laat profiteren bij bookmaker Bet90. Met Manchester United en PSG spelen twee ploegen tegen elkaar, die een goede vorm te pakken hebben. Van de laatste 5 wedstrijden heeft Manchester er geen verloren. En voor PSG staat 1 verloren wedstrijd tegenover 4 keer winst. De laatste confrontatie tussen de twee ploegen werd dan weer gewonnen door PSG. En bij de bookmaker profiteer je nu met een cash boost van je combinatieweddenschappen op het voetbal.
 

Tot 75% extra winst bij Bet90

Onder meer de Champions League laat je nu profiteren bij de bookmaker. Tot 75% extra wachten er voor je voetbal bet. Je moet daarvoor een account bij Bet90 hebben en deelnemen aan de promotie. Plaats een voor de wedstrijd een weddenschap met tenminste 3 selecties op het voetbal. Met elke selectie wordt de extra winst nog hoger. Zo ontvang je voor 3 selecties al 7.50% cash extra. Voor 7 selecties ontvang je al 30% extra. Plaats je meer dan 11 selecties, dan ontvang je zelfs 75%. Elke selectie moet tegen een quotering van tenminste 1.20 worden geplaatst. Maximaal kun je zo tot € 10000 extra winnen.
 

Boost nu je winst op het voetbal bij bookmaker Bet90
© Bet90

 

50% tot € 100 winnen bij Bet90

Indien je nog geen account bij deze bookmaker hebt, dan wacht er nu een heel interessant aanbod op je. Registreer je account en gebruik de bonuscode WSP100. Plaats een eerste Bet90 weddenschap. De bookmaker biedt je nu 50% van je inzet als bonus tot het maximum bedrag van € 100. Speel de inzet een keer met een quotering van tenminste 1.80 om de bonus te ontvangen. Binnen de 90 dagen moet je zowel het bonus- als ook het inzetbedrag 5 keer rondspelen, voordat de bonus kan worden uitbetaald. Dit is best veel, maar 90 dagen zijn ook veel tijd van de kant van de bookmaker. Bij dit aanbod moet je tenminste € 10 plaatsen.
 

Win bij elk resultaat

De odds van de bookmaker zijn heel attractief. Zo ontvang je voor winst van Manchester United 2.35 keer je inzet. Voor Parijs liggen de odds met 3.05 zelfs nog hoger. En ook van een gelijkspel profiteer je nog met 3.50. Ongeveer 180 verschillende selecties zijn er op deze wedstrijd bij Bet90 mogelijk. Maak dus je account bij Bet90 aan en win met je eerste storting bij een van de beste bookmakers Nederland met deze wedstrijd. Supporter voor Manchester United of PSG en win!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Cash Out en win € 75 met de Eredivisie bij Betsson
volgend artikel
Winst Ajax 41.00 bij bookmaker Mr Green