weddenbonus nieuws

60 euro bij Unibet voor alle belgische spelers

Bij ons vind je elke week het laatste nieuws over de bonus aanboden van de bookmakers, die in Nederland beschikbaar zijn en de laatste promoties voor de grote sportieve evenementen van het jaar. Vandaag berichten we over een iets ander aanbod van de bookmaker Unibet, die in Nederland en Belgie twee verschillende bonussen aanbiedt. Voor onze belgische vrienden is er een Unibet stortingsbonus beschikbaar tot een maximale hoogte van 60 euro. Daarmee is deze bonus voor belgische spelers 10 euro hoger dan de bonus, die voor nederlandse spelers beschikbaar is.

Unibet 60 euro voor belgische spelers
© by Unibet

Met deze bonus van Unibet heb je dus de kans om 100% van je eerste storting terug te halen. Hiervoor moet je na je aanmelding bij deze bookmaker een eerste storting doorvoeren. Deze storting moet boven de 10 euro liggen en wordt tot 60 euro compleet terug betaald, zo dat je zonder risico kunt wedden. Echter moet je na de storting nog enkele voorwaarden vervullen, voordat de bonus aan je account wordt goedgeschreven.

Om de bonus te winnen zijn er dus maar 3 stappen nodig:

  1. Registreer je op unibet.be
  2. Voer een eerste weddenschap door met een inzet van minstens 10 euro
  3. Speel het bedrag van de bonus zes keer rond

Na het rondspelen van de bonus wordt het bedrag aan je account goedgeschreven. Echter moet je hierbij opletten op de quotering, want aanhand van de quotering wordt bepaald, hoeveel van je bedrag wordt rondgespeeld. De laagste quotering om de bonus zes keer rond te spelen is namelijk 1,20- bij een quotering van 1,10 zal je bijvoorbeeld de bonus in totaal 12 keer moeten rondspelen, zodat de bonus wordt goedgeschreven op je account.

De voorwaarden voor deze bonus zijn dus niet heel gemakkelijk te vervullen, maar met een maximale hoogte van 60 euro en een percentage van 100% van je inzet is deze bonus als eerste stortingsbonus zeer geschikt. Natuurlijk kun je op onze Bookmaker Bonus pagina ook de anders bonussen bekijken, die beschikbaar zijn. Veel succes!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Circus Bet uitgelicht
volgend artikel
Speel mee met de Betmastercup!