15:58 uur

Alleen Vandaag – 50% extra tot € 150 op je storting bij B-Bets

Tot vanavond 23.59u profiteren bestaande Nederlandse klanten bij B-Bets van een 50% stortingsbonus tot € 150. B-Bets is in een geheel nieuw jasje gestoken en dat wordt dan ook gevierd. Ook voor nieuwe klanten zijn er veel mooie aanbiedingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bonus van € 5 zonder storting? Lees nu hoe jij meespeelt en win!
 

Bestaande klanten – Pak vandaag je € 150 bonus!

  • Ga naar de website van B-Bets en log eerst in in je account.
  • Maak een storting van een bedrag tussen de € 10 en € 300.
  • Selecteer na je storting de 50% bonus tap in het bonusmenu.
  • Je ontvangt 50% bonus met een maximumbedrag van € 150.
  • Zet je storting- en bonus 8x in op 1.80+ odds binnen 30 dagen.

 

B-Bets 1 Februari
© b-Bets

 

B-Bets in een nieuw jasje en met verhoogde odds!

Mocht je voorheen bij Bookmaker B-Bets hebben gespeeld en momenteel er niet meer spelen is dit zeker opnieuw het overwegen waard. Naast bovenstaande actie is de website van B-Bets nu namelijk in een geheel nieuw jasje gestoken. Naast een snellere website is de website ook een stuk overzichtelijker. Aanvullend, en wellicht nog belangrijker, zijn de quoteringen ook flink verhoogd! Hiermee gaat het de concurrentie met andere bookmaker die goede quoteringen hebben direct aan. Dit alles is uiteraard ook interessant voor nieuwe klanten. Lees onderstaand verder wat er als nieuwe klanten op jou te wachten staat.
 

Nieuw bij B-Bets? Pak € 105 gratis bonus!

Het welkomstbonus pakket van B-Bets bestaat uit een interessante mix. Zo is er voor nieuwe spelers die eerst B-Bets willen uitproberen zonder een storting te maken de 5 euro gratis wedden bij B-Bets zonder storten promotie. Voor degene die wel direct willen storten wacht er de zeer aantrekkelijke B-Bets Wedden Bonus. Je krijgt 100% bonus na je eerste storting tot € 100. Het 8x inzetten van je stortings- en bonusbedrag binnen 30 dagen op 1.80(+) odds volstaat om je gehele bonus vrij te spelen. Storten bij B-Bets kan nu onder andere met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en PaySafeCard. Probeer het nu en ga direct voor winst!

Claim de bonus! Meer informatie