weddenbonus nieuws

50 euro in cash voor de wedstrijd Genk – Standard

In een zotte voetbalweek mag de Jupiler Pro League natuurlijk niet ontbreken. Bookmaker Circus Bet heeft verschillende aanbiedingen voor de wedstrijd tussen Genk en Standard. We hebben het hier over een match tussen de leider in het klassement en de vierde in de stand. Het gaat dus over twee ploegen in vorm met een goed perspectief. Zo wachten er op dit moment onder meer 25 euro gratis wedden op je bij de bookmaker.
 
En deze zijn gemakkelijk te winnen:

  1. Schrijf je in voor de promotie van Circus
  2. Wed met een quotering van minstens 1.60
  3. Ontvang een 25 euro gratis weddenschap

Dit aanbod van de bookmaker is nog tot aanvang van de website (vrijdagavond) beschikbaar. Je hebt de keuze tussen live-weddenschappen en weddenschappen, die je voor de wedstrijd plaatst. Combinatieweddenschappen zijn voor deze promotie niet beschikbaar. Enkel weddenschappen in echt geld worden door de bookmaker toegelaten voor deze promotie voor Genk – Standard.
 

Win met de beste quoteringen

Op dit moment wacht er ook nog een Super Odds op je voor deze wedstrijd. Als er namelijk tenminste 1 doelpunt wordt gescoord, ontvang je op dit moment een quotering van 5.00. Stort je € 10 op tenminste 1 gescoord doelpunt, dan ontvang je € 50 van de bookmaker. En deze som is dan in cash beschikbaar. Het is per speler mogelijk om 1 keer deel te nemen aan deze Super Odds promotie.
 

Win tot 50 euro in cash voor een doelpunt bij bookmaker Circus Bet
© Circus Bet

 
Ook de normale quoteringen voor deze wedstrijd zijn best interessant. Zo is Genk de favoriet met 1.57 voor winst. Voor een gelijkspel ligt die al bij 4.40. En indien Standard de wedstrijd wint, ontvang je 5.37 keer je inzet. Ongeveer 135 verschillende weddenschappen wachten nu op je voor deze wedstrijd. En dat natuurlijk ook bij Circus mobile, de app van de bookmaker.
 

Tot 250 euro voor je eerste storting

Dat zijn dus al twee uitstekende promoties, maar dan hebben we het nog niet over het welkomstaanbod gehad. Bij je eerste weddenschap bij Circus Bet stort je tenminste € 10. Nu ontvang je tot 100% van je inzet als bonus van de bookmaker. Je hoeft dus enkel een account aan te maken en dan te wedden op de wedstrijd Genk – Standard.

  1. Ga naar de pagina van de online bookmaker
  2. Maak je account bij Circus Bet aan
  3. Wed een eerst keer op Genk – Standard

Daarmee kun je tot € 250 Circus bonus ontvangen. Dit is heel wat beter dan de meeste andere online bonussen. Let er echter op dat het percentage afhankelijk is van je inzet. Zo kan het tussen 40 en 100% bedragen. Plaats je € 250, dan ontvang je dat bedrag ook van de bookmaker. Veel plezier dus met Genk – Standard en deze fantastische promoties!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Barcelona - Real Madrid : tot € 200 voor je eerste weddenschap
volgend artikel
Win 10% tot € 25 voor live tennis bij Bwin !