17:09 uur

50 euro bonus winnen met Betfair

Liefhebbers van sportweddenschappen opgepast: Jullie maken nu kans op een nieuwe bonus van 100% tot maximaal 50 euro. Daarvoor moet je alleen op Betfair wedden, de condities zijn niet heel ingewikkeld, en je krijgt de bonus in elk geval, of je weddenschap nu wint of niet.
Om met deze extra 50 euro naar huis te gaan, moet je aan enkele voorwaarden voldoen:

 

  1. Indien je nog geen account op Betfair hebt, moet je je inschrijven bij de bookmaker.
  2. Nu moet je een weddenschap met minstens 5 euro inzet tegen een minimale quotering van 1,20 doorvoeren.
  3. Als je dit weddenschap hebt doorgevoerd, krijg je in elk geval jouw inzet als gratis weddenschap terug

 
De hoogte van de bonus wordt dus bepaald aanhand van jouw inzet. Als je bijvoorbeeld 50 euro inzet, dan krijg je ook 50 euro terug. Echter is dit de limiet, indien je 6 euro inzet, krijg je nog altijd maar de bonus van 50 euro als gratis weddenschap betaald.Daarbij mag je echter geen gebruik maken van de Betfair betting exchange, die van deze bonus is uitgesloten. Het weddenschap, dat je doorvoert, moet zeker een vaste quotering hebben, deze moet meer dan 1,20 bedragen.Daarnaast moet ook nog worden vermeldt, dat alleen de winst van jouw gratis weddenschap zal uitbetaald worden. Voor jou betekent dat, dat je de inzet van jouw gratis weddenschap niet wordt uitbetaald.
 
Spijtig genoeg is deze bonus alleen beschikbaar voor bewoners van het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Over het geheel gezien blijft het een uitstekende mogelijkheid, extra cash te winnen met jouw sportweddenschappen. De minimale quotering is zeer laag, het bedrag van de bonus moet maar één keer worden rondgespeeld zodat je hem kunt laten uitbetalen. Wed dus nu!
Claim de bonus! Meer informatie