12:09 uur

50 euro bonus bij 10Bet

De nationale voetbal-competities zijn voorbij, maar grote sportieve evenementen staan voor de deur, zoals het WK voetbal 2014, daarvoor nog de vriendschappelijke wedstrijden van verschillende ploegen en de play-offs van de NBA. Omwille van al deze evenementen lanceert de bookmaker 10Bet nu een nieuwe promotie: de Massive Sport Mixer met een extra bonus van 50 euro.

50 euro Sport Mixer bij 10Bet
© by 10Bet

Met de bonus code ‘‘Mixer50‘‘ maak je dus kans op een extra bonus van 100% van maximaal 50 euro. Deze bonus code moet in het veld voor de bonus code worden ingetikt, als je bent ingelogd in je account op 10Bet. Dit aanbod is per speler een keer beschikbaar, en dit tot 11 juni om 23:59. Deze bonus wordt je meteen goedgeschreven, nadat jouw inzet een keer werd rondgespeeld.

Om kans te maken op deze bonus moet een combinatieweddenschap met minstens 3 selecties worden doorgevoerd. Elke selectie moet tegen een minimale quotering van minstens 1,60 worden gespeeld. Voordat het mogelijk is om iets te laten uitbetalen, moeten inzet en bonus 8 keer worden rondgespeeld, anders zal de bonus vervallen. De combinatieweddenschappen moeten daarbij tegen een minimale quotering van 4,00 worden rondgespeeld. Aan deze voorwaarden moet binnen de 30 dagen worden voldaan.

Het is nog belangrijk, dat bepaalde landen van dit bonus-aanbod worden uitgesloten, een complete lijst daarvan kan op de pagina van deze promotie bij de bookmaker worden gevonden. Hierbij is het ook goed, als je meteen de volledige voorwaarden doorleest, want de voorwaarden voor het behalen van deze bonus zijn niet zo eenvoudig.

Dit is ook meteen het grote kritiekpunt- de bonus moet voor de uitbetaling 8 keer worden rondgespeeld tegen een quotering van minstens 4,00. Zo speel je dus een relatief hoog bedrag rond, voordat je van de 50 euro bonus kunt profiteren. Om alle actuele aanboden voor bonussen voor combinatieweddenschappen te kunnen zien, kun je onze pagina voor het bonus-vergelijk raadplegen.