14:33 uur

50 euro bij Ladbrokes

De belgische bookmaker Ladbrokes opent nu ook een aanbod voor de belgische markt, en het ziet er om te beginnen al heel goed uit. Een van de meest bekende bookmakers vond de tijd nu dus rijp om zijn aabod te lanceren. We beginnen met een bonus van 50 euros, die als gratis weddenschap wordt toegekend, en hopelijk is er binnenkort meer nieuws over het sportweddenschapsaanbod van deze bookmaker.
 

Welkomstbonus bij Ladbrokes
© by Ladbrokes

 
Een bonus in form van gratis weddenschappen met een maximaal bedrag van 50 euro wacht dus op je. Om deze bonus te kunnen winnen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Heb je nog geen account bij de bookmaker Ladbrokes? Dan wordt het nu zeker en vast tijd om daarmee te beginnen. Registreer nu je account en maak kans op deze fantastische bonus! Nu moet je een eenvoudig weddenschap afsluiten met een bedrag van minstens 5 euro op het aanbod voor sportweddenschappen.
 
De quotering voor dit weddenschap moeten bij minstens 1,5 liggen. Daarvoor krijg je dan een bonus tot 50 euro aangeboden, die je helemaal moet inzetten op sportweddenschappen. Allen spelers met een belgisch woonplaats mogen aan deze promotie deelnemen. Kijk dus zeker naar de condities van dit aanbod voordat je deelneemt en een weddenschap doorvoert.
 
Nog een keer de exacte stappen:

  1. Registreer je account bij Ladbrokes
  2. Plaats een eenvoudig weddenschap met een inzet van 5 euro of meer
  3. Win een gratis weddenschap tot maximaal 50 euro

 
Met dit gratis weddenschap heb je nu de kans om nog meer geld te winnen. Daarom zijn gratis weddenschappen nu al populair, en ze worden steeds populairder. Om alle aanboden van nu te zien, kun je op onze blog kijken naar onze berichten.
 
Met deze simpele condities om de bonus rond te spelen en een maximaal bedrag van 50 euro als gratis weddenschap is deze bonus in elk geval nu al een goede kans en een uitstekend begin voor de bookmaker Ladbrokes. Kijk zeker naar onze pagina om te weten te komen, of er in de volgende weken nieuws van deze bookmaker zijn.
 
Claim de bonus! Meer informatie