weddenbonus nieuws

5 euro winnen bij elk doelpunt!

Meer winnen? Dat is zeker mogelijk. Met het einde van de groepsfase van het WK achter ons begint nu het interessante werk: De KO-fase. En jij kunt daarvan profiteren bij de bookmaker 888sport.Bij deze bookmaker win je namelijk elke keer als jouw ploeg scoort, dit is dus een uitgelezen kans om te profiteren.

Goals mean more bonus
© by 888sport

Doelpunten zijn het hoogtepunt van elke wedstrijd, en nu kun je ze nog meer genieten dan voordien al. Zo krijg je bij 888sport vool elk doelpunt dat door jouw favoriete ploeg wordt gescoord een gratis weddenschap ter waarde van 5 euro. Daarvoor moet je alleen een ploeg kiezen, die je wilt steunen, en dan krijg je bij elk doelpunt van deze ploeg 5 euro bonus!

Om te winnen zijn er maar drie stappen nodig:

  1. Kies een ploeg die je wilt steunen
  2. Voer een weddenschap door op deze ploeg
  3. Win een bonus van 5 euro bij elk doelpunt

Het weddenschap dat je op deze ploeg doorvoert moet voor de wedstrijd worden geplaatst met een minimale inzet van tenminste 5 euro. De minimale quotering bedraagt 1,5. Elke keer dat jouw ploeg een doelpunt scoort, krijg je dus een bonus van 5 euro in vorm van gratis weddenschappen, die je daarna kunt gebruiken om nog meer geld te verdienen. Doelpunten die penalty’s na de verlengingen worden gescoord maken geen onderdeel uit van deze promotie. Toch is dit een interessant aanbod rond het WK voetbal.

Maar wat gebeurt er indien jouw ploeg uitgeschakeld wordt tijdens het WK? Ook dan kun je nog verder spelen. Indien jouw ploeg al in de groepsfase werd uitgeschakeld, dan speel je nu veerder met de winnaar van de groep. Als jouw ploeg in de KO-fase wordt buiten gegooid, dan speel je verder met de winnaar van die wedstrijd. Voor een overzicht over alle actuele bonussen kun je op ons bonus-vergelijk terecht.

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Krijg jouw inzet terug bij Bet365
volgend artikel
Met betFIRST naar Londen!