weddenbonus nieuws

5 euro gratis weddenschap als jouw speler scoort

888Sports heeft een erg leuke nieuwe actie opgezet voor de Engels Premier League. Je kan nu drie spelers selecteren uit de Engelse competitie en elke keer dat een van je spelers scoort krijg je een gratis weddenschap van 5 euro cadeau. Dat is een heel leuke actie waar je makkelijk aan mee kan doen en ook nog eens een hoop gratis weddenschappen mee kan scoren

888 goals mean more promo
© by 888 Sports


Zo werkt deze bonus actie van 888Sports

Ga naar de site van 888 Sports en zoek op de promoties pagina de actie Goals Mean More. Daar kan je je opgeven voor deze actie en de drie spelers selecteren. Je kan per Premier League elftal maar 1 speler selecteren dus kies drie teams waar je vaak op inzet en selecteer jouw spelers.

Om nu in aanmerking te komen voor de gratis weddenschappen moet je een op de wedstrijd van je team een weddenschap plaatsen van minimaal 10 euro tegen een quotering van minimaal 1.5. Dit geldt alleen voor Premier League wedstrijden en niet voor Europese wedstrijden.

Als jouw spelers scoren krijg je voor elk doelpunt een gratis weddenschap van 5 euro. Scoort jouw speler meerdere doelpunten in 1 wedstrijd dan krijg je 1 gratis weddenschap ter waarden van 5 euro keer het aantal doelpunten. Dus scoort jouw speler twee keer, dan krijg je een gratis weddenschap ter waarde van 10 euro. Deze gratis weddenschappen moet je in hun geheel inzetten, je kan ze niet onderverdelen in kleinere weddenschappen.

Deze actie loopt tot 24 mei 2015.

888Sports welkomstbonus voor nieuwe klanten

De welkomstbonus voor nieuwe klanten van 888Sports is best ingewikkeld opgezet, maar niet heel moeilijk om te pakken. Je krijgt je bonus namelijk niet in 1 keer maar over de loop van een aantal weddenschappen. Deze welkomstbonus is beschikbaar voor alle nieuwe klanten, lees hier meer over de 888 Sports eerste stortingsbonus.

vorig artikel
Goede wed bonussen voor 2015
volgend artikel
Bookmaker 18Bet geeft 50% extra winst bij correcte score