weddenbonus nieuws

Exclusief Aanbod: € 5 gratis bij b-Bets zonder storting!

Door een exclusieve samenwerking tussen WeddenBonus.com en Bookmaker b-Bets kunnen Nederlanders nu profiteren van € 5 gratis zonder dat je een storting hoeft te maken! De optimale manier om kennis te maken met de mogelijkheden van b-Bets en geld te winnen zonder dat het je het ook maar iets kost! Wij leggen je exact hoe je kunt profiteren van deze actie en welke mogelijkheden b-Bets jouw nog meer biedt.

Hoe ontvang ik de € 5 gratis zonder storting van b-Bets?

Wil je de fantastische gratis € 5 b-Bets promotie ontvangen dan zal je het volgende moeten doen:

  • Klik op onderstaande afbeelding.
  • Je bent nu op de b-Bets pagina en klikt op ´join´.
  • Vul je gegevens in en klik op ´create new account´.
  • Log in en klik op ´accepteer bonus´ en je hebt direct € 5 gratis in je account.

B-bets 5 euro gratis
© b-Bets

Zoals je ziet, moet je dus geen groot licht zijn om dit gratis b-Bets geld te ontvangen. Een registratie duurt misschien amper 2 minuten en je bent al klaar.

Wanneer kan ik mijn gemaakte winsten uitbetalen?

  • Nadat je binnen 30 dagen € 80 hebt ingezet kan je een uitbetaling aanvragen.
  • Al je inzetten op 1.80+ quoteringen tellen mee voor het bereiken van de € 80.
  • Zet per weddenschap maximaal 30% van je totaalsaldo in.
  • Het maximum winstbedrag dat je kan uitbetalen is € 50.
  • Maak binnen 30 dagen een storting en profiteer aanvullend van de B-Bets Bonus.

b-Bets Bonus – Stort en krijg 100% welkomstbonus tot € 120!

De € 5 gratis wedden zonder storting is optimaal om je kennis te laten maken met b-Bets maar daarbij houdt het niet op. Na je aanmelding kun je binnen 30 dagen overgaan tot het maken van een storting. Hierbij kun je kiezen voor een 100% bonus tot € 120. Deze bonus is een exclusieve deal die wij met b-Bets geregeld hebben, en die zal je dus nergens anders terugvinden! Registreer je dus zeker via onze link, anders loop je deze geweldige bonus mis.

Je speelt je bonus reeds vrij door 5x je stortings- en bonusbedrag binnen 30 dagen in te zetten op 1.80+ odds. Per weddenschap kun je 30% van je saldo inzetten en zelfs als je je bonus niet geheel vrijspeelt, kun je als je bijvoorbeeld 40% hebt vrijgespeeld direct 40% van je saldo uitbetalen.  Storten kan o.a. met PaySafeCard, Neteller, Skrill en een bankoverschrijving en de website is geheel in het Nederlandstalig beschikbaar! Claim direct je stortingsbonus via onderstaande of profiteer eerst van € 5 gratis bovenstaand! Kort samengevat, een geweldige deal die wij graag luid aanbieden aan al onze lezers. Aanmelden kan via onderstaande knop, die je richting de b-Bets website stuurt.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wed vanavond bij 888 en ontvang meer dan 3x je winst!
volgend artikel
Wed op België - Zweden en krijg € 16 Gratis Bet van Bwin!