17:09 uur

30 euro bonus bij Unibet

Bij bookmaker Unibet wordt de Tour de France nu nog spannender, dan ze voordien al was. Na de uitval van de grote favorieten Christopher Froome en Alberto Contador ligt Vincenzo Nibali autoritair aan de leiding, maar enkele van de zwaarste etappen liggen nog steeds voor ons. Maar met de nieuwste promotie van deze bookmaker kun je nu bij jouw weddenschap 30 euro terug krijgen, indien er een Belg op de tweede of derde plaats eindigt.

Unibet Tour de France bonus 30 euro
© by Unibet

Het aanbod is nog geldig tot 27 juli, tot het einde van de Tour de France, en je kunt je hiervoor gewoon aanmelden. Om een kans te maken op deze bonus van 30 euro, dan moet je een weddenschap op de winnaar van de etappe doorvoeren. Indien jouw weddenschap verliest, en er een Belg op de tweede of derde plaats eindigt, dan profiteer je van dit fantastische aanbod.

De inzet van jouw weddenschap moet minstens 10 euro bedragen. De terugbetaling hangt ook af van het bedrag van jouw inzet. Indien je tussen 10 en 20 euro inzet, dan krijg je 10 euro terug. Voor een bedrag tussen 20 en 30 euro krijg je 20 euro terug, en voor bedragen boven de 30 euro krijg je 30 euro terug. Je maakt dus ook met een kleiner bedrag kans om een bonus te winnen.

Het behalen van de bonus is dus bijzonder gemakkelijk:

  1. Schrijf je in voor deze promotie
  2. Plaats een weddenschap van minstens 10 euro
  3. Win een bonus tot 30 euro, indien jouw weddenschap verliest

Alleen weddenschappen, die voor de wedstrijd worden uitgevoerd, maken kans op deze bonus. De inzet wordt binnen de 48 uur terug betaald, indien je aan de voorwaarden voldoet. Daarna moet je de bonus nog een keer rondspelen, voordat je hem kunt laten uitbetalen. Met dit aanbod van 30 euro heeft Unibet dus een nieuwe fantastische bonus klaar liggen voor de Belgische spelers. Aarzel niet te lang! Een overzicht van alle bonussen vind je op ons bonus-vergelijk.

Claim de bonus! Meer informatie