15:58 uur

25 £ Blue Square bonus slechts in Groot Britannië en Ierland beschikbaar

De Blue Square bonus voor sportweddenschappen is er een bonus voor nieuwe klanten. Het gaat om een gratis weddenschap ter hoogte van de eerste weddenschap met een maximum van 25 pond. Na het aangaan van de eerste weddenschap wordt een ‘free bet’ verkregen. Deze moet tegen een minimale quotering van 2,00 worden uitgespeeld. Het enige nadeel van de gratis weddenschap is dat slechts de  nettowinst wordt uitgekeerd. Het ingezette bedrag wordt niet verkregen. Bovendien is de promotie slechts beschikbaar voor inwoners uit Groot Britannië en Ierland.

 

Wanneer een speler woont in Groot Britannië of Ierland kan er aanspraak worden gemaakt op de gratis Blue Square weddenschap. Hiervoor is vereist dat er een account wordt aangemaakt op bluesq.com met een minimale eerste storting van vijf pond. De weddenschap moet vervolgens worden aangegaan tegen een minimale quotering van 2,00. Hierna verkrijgt de speler een gratis weddenschap van dezelfde hoogte, met een maximum van 25 pond, op de speelrekening. Vervolgens dient er binnen 30 dagen gebruik te worden gemaakt van de gratis verkregen weddenschap. De winst die wordt gemaakt wordt slechts uitgekeerd. De inzet wordt door Blue Square ingehouden.

 

BlueSQ heeft deze promotie voor nieuwe klanten opgesteld en deze wordt sinds een aantal maanden aangeboden. De promotie geldt tot een maximum van 25 pond. Een minder punt van deze promotie is dat deze slechts beschikbaar is voor Groot Britannië en Ierland. Een ander nadeel is dat slechts de nettowinst wordt uitgekeerd en niet het volledig gewonnen bedrag. De oorspronkelijke inzet wordt ingehouden. Een positief punt is de lage instap mogelijkheid. Er kan worden gespeeld vanaf een bedrag van 5 pond. Bovendien gaat het om een 100% bonus van Blue Square. Concluderend krijgt de Blue Square bonus slechts één van de vijf mogelijke sterren van de redactie.

 

Nadat je via www.bluesq.com gratis inschrijft verkrijg je na het plaatsen van een eerste sportweddenschap een gratis weddenschap van diezelfde eerste inzet. Het maximum wat BlueSQ hier aan heeft gesteld is 25 pond. Plaats vervolgens een nieuwe weddenschap met het verkregen bedrag tegen een quotering van minimaal 2,00. Wanneer deze wordt gewonnen is de nettowinst vrij uitkeerbaar voor de speler.

Claim de bonus! Meer informatie