weddenbonus nieuws

Win 10% tot € 25 voor live tennis bij Bwin !

De volgende weken brengen je niet alleen heel veel fantastische voetbalwedstrijden. Daarnaast kun je ook profiteren van het tennis bij bookmaker Bwin. Namelijk met je live-weddenschappen. De bookmaker biedt je op dit moment een moneyback aan, dus een gratis weddenschap indien je je inzet verliest. Het gaat hierbij om een bedrag tot € 25.
 
In enkele stappen winnen:

  1. Meld je aan voor de promotie
  2. Plaats een live-weddenschap
  3. Win tot € 25 als free bet

Het bedrag van deze gratis wedden bedraagt tot € 25. Hierbij hebben we het over een percentage van 10% van de inzet. En dit enkel in geval dat je een nettoverlies voor de dag oploopt. Dit aanbod is nog tot 30 juni beschikbaar, en per dag is het mogelijk om € 25 te winnen. Profiteer dus nu van je live selecties op het tennis bij bookmaker Bwin tot eind juni!
 

Win tot 25 euro per dag met live wedden op tennis bij bookmaker Bwin
© Bwin

 

120 euro voor je Bwin registratie

Voor je eerste sportweddenschap bij deze bookmaker wachten er tot € 120 op je. Eerst moet je je account bij Bwin aanmaken. Daarna bestaat er de mogelijkheid om een eerste keer geld te storten. Dat kan natuurlijk ook op het tennis. Plaats een storting van tenminste €10. De bookmaker geeft je dan 100% van deze storting als bonus.
 
Naar de 120 euro bij Bwin

  1. Maak je account bij de bookmaker aan
  2. Plaats een eerste online weddenschap
  3. Ontvang 100% van je inzet als bonus

Het maximale bedrag van de Bwin bonus bedraagt dus 120 euro voor Belgische klanten. Voor het uitbetalen moet je nog voldoen aan de bonuscondities. Speel het bedrag 3 keer tegen een minimale quotering van 1.40 of hoger. Daarvoor heb je 90 dagen van de bookmaker. Dit is dan ook meteen een van de beste bonussen die je online kunt vinden.
 

De beste online bookmakers

In onze review krijgt Bwin 9.4 van 10 mogelijke sterren. Daarmee telt de bookmaker tot de beste aanboden, die je online kunt vinden. Naast deze fantastische bonus zijn er ook tal van promoties. En voor mobiele wedden is er een app voor iOS en Android. Waar je dus ook bent, het is altijd mogelijk om weddenschappen te plaatsen bij deze bookmaker. Op dit moment vind je in ons vergelijk 47 verschillende bonussen. Vergelijk dus alle beschikbare aanboden en lees de meest belangrijke details voordat je een eerste keer online stort. Profiteer dus nu van de sportweddenschappen bonus van de bookmaker. En van je live-weddenschappen op het tennis in de volgende maanden! Tot € 25 wachten er op je voor verliezende weddenschappen op het tennis.
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
50 euro in cash voor de wedstrijd Genk - Standard
volgend artikel
Cash Out en win € 75 met de Eredivisie bij Betsson