weddenbonus nieuws

Aanrader: Wedden met € 240 gratis 24Bettle Stortingsbonus!

Speciaal om de opening van de nieuwe sportsbook te vieren geeft 24Bettle nieuwe klanten uit Nederland en België direct een stortingsbonus van 100% tot maar liefst € 240! De bonus voorwaarden zijn zeer gunstig en voor Belgen is storten met Bancontact / Mister Cash mogelijk. Lees nu hoe jij je bonus verkrijgt.

 

Hoe profiteer ik van de € 240 gratis 24Bettle Stortingsbonus?

  • Meld je aan via onderstaande afbeelding of de ´claim de bonus´ banner.
  • Maak een storting en ontvang direct 100% bonus tot € 240!
  • Speel je stortings- en bonusbedrag 8x rond binnen 30 dagen.
  • Alle weddenschappen naar keuze met een quotering van 1.80 tellen mee.
  • Vroegtijdig uitbetalen of bonus niet geheel vrijgespeeld? Ontvang je vrijgespeeld deel!

 

24Bettle Bonuss © 24Bettle

 

24Bettle biedt hoge quoteringen en een groot wedaanbod!

De beschreven 24Bettle Bonus is qua bedrag zeer hoog en ook de voorwaarden zijn gunstig. Zeker nu je ook wanneer je niet je volledige bonus vrijspeelt, of eerder uitbetaald, je reeds vrijgespeelde bedrag kunt uitbetalen of vrij kunt gebruiken om opnieuw in te zetten. Hierbij houdt het echter niet op. Aanvullend biedt Bettle24 met ruim 25 sporten een groot wedaanbod en de quoteringen zijn opvallend hoog als we de verschillende Bookmakers Vergelijken. 24Bettle is een bekend online casino en probeert zowel met de stortingsbonus als hoge quoteringen ook haar sportsbook op de kaart te zetten. Deze facetten maken een aanmelding bij 24Bettle zeer interessant. Aanmelden kan nu direct via bovenstaande afbeelding of onderstaande ´claim de bonus banner´. Storten bij 24Bettle kan onder andere met Bancontact / Mister Cash, Skrill, Neteller, Visa/Mastercard en een PaySafeCard.

About the author

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.
vorig artikel
Nu 50% Bet777 inzet terug bij Portugal - België wedden!
volgend artikel
Wed €10 op Liverpool-BVB en krijg €20 Circus.be Free Bet!