16:03 uur

Pak nu 5 x € 240 aan Bonus bij Bookmaker 24Bettle!

Een ongekend hoge bonus wacht er op alle nieuwe Nederlandse klanten bij Bookmaker 24Bettle. Je profiteert nu namelijk op je eerste 5 stortingen van een bonus € 240. In totaal wed je dus met maar liefst € 1200 aan bonusgeld! Wij leggen jou exact uit hoe jij kunt profiteren en wat jij bij Bookmaker 24Bettle kunt verwachten.
 

Hoe ontvang ik 5 x € 240 aan Bonus bij 24Bettle?

  • Klik op een van de 24Bettle Bonus Banners op onze website en schrijf je in.
  • Maak een eerste storting met bijv. Visa/Master, Neteller, Skrill of PaySafe.
  • Je ontvangt nu direct na je eerste storting een bonus van 100% tot € 240.
  • Bij je volgende 4 stortingen ontvang je opnieuw € 240 bonus per storting.
  • Bij je eerste storting is het 100%, erna respectievelijk, 50, 40, 30 en 20%.

 

24Bettle Bonus
© 24Bettle

 

Start met Wedden en speel je gehele bonus vrij!

Bovenstaande 24Bettle Bonus is met € 1.200 hoger dan elke andere Bookmaker Bonus die op de wedmarkt beschikbaar is. De vraag is nu natuurlijk hoe jij precies je bonussen kunt vrijspelen. Elk van de bonussen speel je vrij door je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger. Per verkregen bonus heb je 30 dagen de tijd om deze in zijn totaliteit vrij te spelen. Per weddenschap kun je maximaal 30% van je totaalsaldo inzetten. Mocht je vroegtijdig willen uitbetalen is dit bij 24Bettle geen probleem. In dat geval kun je je totaalsaldo uitbetalen gelijkwaardig aan het vrijgespeelde percentage van je bonus. Op die manier bepaal jezelf dus hoelang en hoeveel je inzet bij 24Bettle.
 

24Bettle – Prima Bookmaker met dito Klantenservice

Als we Bookmakers Vergelijken is 24Bettle voor vele wedders wellicht nog een onbekende naam. Deze Bookmaker focuste zich voorheen namelijk vooral op de casino wereld. Inmiddels is het alweer zo´n jaar actief als Bookmaker en dit gaat succesvol. In de tussentijd heeft het haar pre-match en live wedaanbod vergroot en met betaalopties als Neteller, Skrill, Visa/Mastercard en PaySafeCard haar website toegankelijk gemaakt. Ook de klantenservice blinkt uit in haar correcte informatie verstrekking en afhandeling van zaken. Wil jij dan ook profiteren van een prima bookmaker en ongekende welkomstbonus? Meld je aan en win!

Claim de bonus! Meer informatie