weddenbonus nieuws

Exclusief – € 5 Cadeau zonder Storting bij 24Bettle + € 120 Extra!

Het is ons opnieuw gelukt om jou een exclusieve bonus aan te bieden. Ditmaal ontvangen je € 5 cadeau zonder storting bij bookmaker 24Bettle! Aanvullend kun je ook gebruik maken van de 100% tot € 120 stortingsbonus. Hoe je beide bonussen verkrijgt en wat de precieze bonus voorwaarden zijn vind je terug in dit artikel. Ook laten we je kennis maken met het bookmaker product van 24Bettle.

Deze promo is niet meer geldig, wil je meer informatie check dan:

Hoe ontvang ik € 5 gratis zonder te storten?

  • Klik op een van de 24Bettle aanmeld buttons op onze website en schrijf je in.
  • Binnen uiterlijk 24 uur zul je zien dat er € 5 aan tegoed op je account is gezet.
  • Plaats nu voor in totaal € 80 aan weddenschappen op odds van 1.80 of hoger.
  • Hierna is aan de voorwaarden voldaan en wordt max. € 50 omgezet in echt geld.

5 euro gratis 24Bettle © 24Bettle

Profiteer aanvullend ook van de € 120 stortingsbonus!

Bovenstaande Gratis Wedden bonus is een leuke extra maar echt scoren doe je pas met de 24Bettle Bonus die je ontvangt na je eerste storting. Maak simpelweg een storting met Visa, Master, Skrill, Neteller of een PaySafeCard en zie je storting verdubbeld worden tot maximaal € 120. Als je € 120 stort betekent dit dus dat je € 240 aan speeltegoed hebt (+ de € 5 gratis). Vervolgens dien je binnen 30 dagen je stortings- en bonusbedrag 5x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger. Erna is je bonusgeld omgezet in echt geld en kun je doorspelen of uitbetalen. Doorspelen is aantrekkelijk gezien het mooie wedden aanbod dat 24Bettle biedt.

Wed op een van de vele verschillende sporten!

Gedurende het vrijspelen van je bonus zul je reeds opmerken dat 24Bettle je de keuze geeft om op tal van verschillende sporten te wedden. Het zijn er in totaal meer dan 25 en je kunt ook bijv. inzetten op eSports. We scharen 24Bettle echter niet enkel tot de Beste Bookmakers vanwege de grote hoeveelheid aan sporten maar des te meer door de grote hoeveelheid aan verschillende selecties. Bij voetbalwedstrijden zijn er dit vaak meer dan 500! Met de quoteringen is verder niets mis en het is een mooie extra dat de support goed te bereiken is via onder andere de live chat. Al met al genoeg redenen om 24Bettle eens te proberen. Schrijf je nu in via onze website en profiteer!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Vrijdag, geluksdag bij 1xBet: € 100 met de Lucky Friday
volgend artikel
Zet in op winst Feyenoord bij PSV @ 65.00!