17:00 uur

Geniet van 122% tot € 50 aan Bonusgeld bij 22Bet!

Bookmaker 22Bet is nu zowel voor Nederlanders als Belgen beschikbaar en heet je van harte welkom met een 122% tot € 50 bonus. Eveneens profiteer je van een bonus op je tweede storting. Uitblinken doet 22Bet daarnaast met een enorm groot wedden aanbod. In dit artikel bespreken we de welkomstbonus van 22Bet en geven we meer info over 22Bet.
 

22Bet Promo Code voor 122% tot € 50 Bonus!

Allereerst kunnen we je reeds mededelen dat je geen 22Bet Promotie Code hoeft in te geven. Een registratie die voortkomt door op een van de 22Bet Bonus Buttons op onze site te klikken volstaat reeds voor het ontvangen van je bonus. Door een storting te maken van € 41 ontvang je de maximale bonus van 122% tot € 50. Speciaal aan deze bonus is dat je bonusgeld in een apart bonus account komt. Je hoeft enkel met je bonusgeld te spelen om je bonus om te zetten in echt geld, je stortingsbedrag blijft onaangetast. Je zet je bonusbedrag om in echt geld door je bonusbedrag 5x in te zetten op combi bets van 3 of meer selecties en minimaal 3x een odd van 1.40 of hoger. In totaal heb je hier 7 dagen de tijd voor. Erna wordt wanneer je een positief saldo over hebt maximaal de waarde van je bonus omgezet in echt geld. Je maximale winst is dus € 50 en 7 dagen is ietwat kort, je speelt echter dan ook alleen met bonusgeld, dus risicovrij! Daarnaast heeft 22Bet nog andere mooie extra´s!

 

© 22Bet

 

Wed op maar liefst 44 verschillende sporten!

Als we Bookmakers Vergelijken besteden we niet enkel aandacht aan de Bookmaker Bonus. Ook bekijken we het aanbod van de bookmaker. Bij 22Bet valt het op dat je op maar liefst 44 verschillende sporten kunt wedden met voor voetbalwedstrijden vaak honderden selecties. Daarnaast kun je ook inzetten op bijvoorbeeld politiek of entertainment. Ook zijn er regelmatig promoties en zijn de quoteringen vergelijkbaar met vele andere bookmakers. Storten kan onder andere met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en een PaySafeCard en bij vragen is de klantenservice onder andere te bereiken via de live chat. Al met al is 22Bet dus een uitstekende bookmaker en zeker het proberen waard. Klik op een van onze 22Bet aanmeld buttons en win. We wensen je reeds veel succes en wedplezier!