17:25 uur

200 Euro 10Bet Bonus voor Benelux

10Bet heeft haar bonus voor nieuwe klanten sinds een aantal dagen om behoorlijke 100 € verhoogt. Op dit moment maak je dus kans op een 50%-Bonus op je eerste storting tot aan 200 Euro. De 10Bet Bonus is bedoeld voor klanten in Nederland, België en Luxemburg en is voor onbeperkte tijd geldig.

Wil je de bonus moet je bij je eerste storting de 10Bet Bonuscode “FD100″ invoeren. Het minimale stortingsbedrag is 15 Euro en naar onze mening iets te hoog. Als je aan het begin 400 Euro of meer op je 10Bet rekening stort, maak je kans op 200 Euro. De 50%-Bonus wordt op je 10Bet rekening gestort, wanneer je met je eerste storting één keer op sport gaat wedden.

Voordat je het bonusgeld daadwerkelijk in echtgeld kan laten uitbetalen moet je de eerste storting en de bonus telkens vijf keer bij een willekeurig aantal sportweddenschappen en een quotering van 1.6 rondspelen.

Je persoonlijke 10Bet Bonus en je individuele uitbetalingsvoorwaarden kan je met behulp  van onze bonuscalculator laten berekenen. Meer informatie over deze aanbieding en de verhouding tot de bonussen van de concurrentie vindt je met behulp van onze bonusvergelijk en op www.10bet.com.