13:52 uur

20 euro bonus bij 10Bet

Ook al is het WK voetbal meer dan twee weken voorbij, deze zomer speelt voetbal een bijzonder grote rol en daarvan kun je bij verschillende bookmakers profiteren. Zoo ok bij 10Bet, waar je nog altijd 20 euro bonus in vorm van een gratis weddenschap kunt winnen. Daarvoor moet je tot 7 augustus per dag 10 euro of meer bij weddenschappen inzetten.

Eye on the ball 20 euro
© by 10Bet

 

De deelname aan deze promotie is bij deze bookmaker bijzonder gemakkelijk:

  1. Zet elke dag 10 euro op weddenschappen in
  2. Stuur een mail naar 10Bet voor de bonus
  3. Speel de bonus drie keer rond voor de uitbetaling

Indien je minstens 5 dagen lang 10 euro per dag inzet, krijg je een gratis weddenschap van 10 euro. Als je zelfs 10 dagen lang elke dag 10 euro inzet, dan maak je kans op een gratis weddenschap ter waarde van 20 euro. Weddenschappen moeten worden doorgevoerd tegen een minimale quotering van 1,60. Zowel mobiele weddenschappen als ook desktop-weddenschappen zijn mogelijk.

De condities voor de uitbetaling van deze bonus zijn, dat je het bedrag 3 keer rondspeelt tegen een minimale quotering van 1,60. De bonus van 20 euro mag in twee stukken worden aangevraagd: 10 euro na de eerste vijf dagen en 10 euro na de volgende vijf dagen. Sommige landen zijn van deze promotie uitgesloten, een lijst vind je op de pagina van de bookmaker.

Indien je graag binnen enkele dagen een kans wilt hebben om een bonus van maximaal 20 euro te winnen, dan is 10Bet een uitstekende destinatie. De minimale quoteringen van de weddenschappen zijn niet bijzonder hoog, en er is geen hoge inzet nodig om een bonus te kunnen winnen. Daarom raden we je aan, deze zomer te gebruiken om een beetje meer geld te winnen met deze bonus. Veel succes met de weddenschappen en nog een hete zomer!