13:19 uur

1xBet promotie : 100% tot 100€

Bookmaker 1xBet heeft een geweldige stortingsbonus voor Belgen en Nederlanders. De 1xBet promotie is een promotie van 100% tot maximaal 100 euro. Wat hoef je hiervoor te doen? Maak verschillende selecties, minstens 3, en minstens 3 selecties moeten een minimale quotering hebben van 1.40. Daarnaast hoef je je bonus 5 maal in te zetten om de bonus vrij te spelen. Je hebt hiervoor 30 dagen de tijd. Schrijf je nu in en grijp je kans bij 1xBet!
 

Hoe kan ik genieten van 1xBet Promotie?

  • Klik op een van de 1xBet Bonus Banners op deze website.
  • Maak een storting met bijv. iDeal, Visa, Mastercard, Skrill of PaySafeCard.
  • Je ontvangt onmiddellijk de 100% bonus tot een max. bedrag van € 100.
  • Je hoeft hierna enkel je bonusbedrag 5x in te zetten om je bonus vrij te spelen.
  • Vrijspelen kan door 3x in te zetten op combi bets met 3 of meerdere selecties.
  • 3 selecties met een quotering van slechts 1.40 volstaan.
  • Je hebt 30 dagen de tijd om de bonus vrij te spelen.

 

wedden bij 1xBet promotie
© 1xBet

 
De 1xBet Promotie is niet alledaags en is perfect voor wedders die graag combinatie wedstrijden spelen. De minimale quotering van 1.40 zijn perfect om de juiste wedstrijden uit te kiezen. Vijfmaal je bonus rondspelen binnen 30 dagen, is ook goede tijdspanne.
 

1xBet : een unieke bookmaker!

1xBet is een van de weinige bookmakers die een zo groot mogelijk publiek wilt bereiken. Dat zie je ook aan de verschillende talen die 1xBet aanbiedt. Voor ons is het gemakkelijk, want we kunnen zonder problemen Nederlands selecteren. De klantendienst kan je via chat of telefoon bereiken. 1xBet heeft een aangename live stream en hoge quoteringen, daarnaast kan je zonder problemen een bet plaatsen via mobiel wedden. 1xBet staat door vele positieve punten hoog genoteerd bij de Beste Bookmakers Nederland.

Claim de bonus! Meer informatie