weddenbonus nieuws

Benut exclusieve 1xBet PromoCode en pak 100% tot € 130!

Bookmaker 1xBet wint enorm in populariteit en om alle Nederlandse en Belgische wedders hierbij te betrekken, kun je nu exclusief via onze website van een verhoogde 100% tot € 130 stortingsbonus profiteren. Dit simpelweg door bij je aanmelding de 1xBet Bonus Code ´1x_3837´ te gebruiken. Alle details en wat je bij 1xBet kunt verwachten lees je in dit artikel.

Hoe pak ik exclusieve € 130 1xBet Bonus?

  • Klik op een van de 1xBet aanmeld buttons op onze website.
  • Geef 1xBet Promo Code 1x_3837 in, in het aanmeldformulier.
  • Maak storting van € 10(+) en ontvang 100% bonus tot € 130.
  • Dit kan o.a. met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe.
  • Zet bonus 5x in op 3(+) selectie combi´s. Min. 3 1.40(+) odds.
  • Je hoeft enkel met bonusgeld te spelen. Je max. winst is € 130.
  • Zet stortingsbedrag 1x in op 1.10(+) odd en je kunt uitbetalen!

 

1xBet Bonus Code © 1xBet

 

1xBet – Dé Bookmaker voor iedereen!

Wat bovenstaande bonus van 1xBet zo speciaal maakt, is dat je enkel met je bonusgeld hoeft te spelen om je bonusgeld om te zetten in echt geld. Als je je bonus verliest, is je echt geld nog altijd onaangetast. Bij winst kun je genieten van een maximale winst van € 130 en hoef je enkel je stortingsbedrag 1x in te zetten op een odd van 1.10(+) odd voor je kunt uitbetalen. Uitbetalen kan via alle denkbare kanalen en ook ongekend veel Geld Storten Wedden opties zijn beschikbaar. De geweldige 1xBet App en de klantenservice die via e-mail, telefoon en live chat bereikbaar is zorgen voor de overige geweldige randvoorwaarden. Naast de randvoorwaarden is ook het Bookmakers bonus Aanbod geweldig. Bij 1xBet kun je op meer dan 50 verschillende sporten wedden, heb je de keuze uit honderden verschillende selecties en speel je ook nog eens met de hoogste quoteringen die op de bookmaker markt beschikbaar zijn. Een mooi laatste voordeel is dat 1xBet oneindig veel live streams aanbiedt. Zo kun jij jou weddenschap live volgen en live wedden met de meest actuele beelden. Probeer nu en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Pak tot 80% extra met Combi Bets bij BetRebels!
volgend artikel
Nieuw en Verfrissend: Big5Casino met tal van Bonussen!