weddenbonus nieuws

Pak elke vrijdag 100% tot € 100 extra op je storting bij 1xBet!

Met de 1xBet Lucky Friday promotie profiteer je elke vrijdag van een 100% tot € 100 bonus op je storting. Een prima actie van een prima bookmaker. Hoe je van deze actie kunt profiteren, wat voor een welkomstbonus beschikbaar is voor nieuwe klanten en wat je nog meer bij bookmaker 1xBet kunt verwachten lichten wij in dit artikel verder voor je toe.

Hoe profiteer ik van de € 100 Lucky Friday Promotie?

  • Klik op een van de 1xBet buttons en meld je aan of log in met je bestaande account.
  • Stort € 10 of meer met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller of PaySafeCard.
  • Direct na je storting ontvang je een bonus van 100% tot een maximum van € 100.
  • Bonus wordt geplaatst in bonusgeld account. Zet bonusgeld binnen 24 uur 3x in.
  • Inzetten op combi bets met 3(+) selecties en min. 3x een 1.40(+) odd tellen mee.

 

1xBet inschrijfbonus © 1xBet

 

Nieuw? Pak een vergelijkbare 100% stortingsbonus!

Bovenstaande actie is een leuke extra voor je stortingen op vrijdag. Als je nieuw bij 1xBet bent profiteer je ook van een 100% tot € 100 stortingsbonus. Het enige verschil met bovenstaande actie is dat je bij de welkomstbonus ongelimiteerd de tijd hebt om de bonus vrij te spelen. Wat ook belangrijk is om te weten is dat de maximale winst die je kan maken gelijk is aan de hoogte van je bonus. Bij een storting van € 100 ontvang je € 100 bonus in je bonusaccount. Na het voldoen aan de voorwaarden kun je, ongeacht de hoeveelheid winst, maximaal € 100 uitbetalen. Dit lijkt vervelend maar van de andere kant kun je ook enkel het bonusgeld verliezen en loop je geen risico met je stortingsbedrag. Om een uitbetaling aan te vragen hoef je enkel 1x je stortingsbedrag op een 1.10(+) odd ingezet te hebben. Al met al een prima bonus, daarnaast behoort 1xBet tot de beste Betting Sites Nederland en onderstaand lees je waarom.

1xBet – Snel groeiende bookie in Europa!

1xBet is wellicht bij verschillende mensen nog niet bekend. Dit komt omdat deze Russische Bookmakers bonus oorspronkelijk haar pijlen op de Oost Europese markt richtte. Recentelijk doet het meer en meer promotie in West-Europa. Het hoopt veel klanten te trekken met haar zeer grote wedden aanbod. Je kunt op nagenoeg alle sporten wedden en er zijn tal van selecties. Ook de quoteringen zijn uitermate hoog. Ten slotte is het ook prettig dat je zeer veel evenementen bij 1xBet via de livestream kunt bekijken. Zelfs al je geen geld in je account hebt! Tal van redenen om je aan te melden. Probeer het nu en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Krijg nu 2 x € 10 cadeau na je eerste bet bij Mr Green!
volgend artikel
Golovkin - Alvarez Gokken - € 40 cadeau bij € 10 inzet!