weddenbonus nieuws

Black Friday bij 1xBet – Pak € 100 aan gratis wedtegoed!

Vandaag is het weer traditiegetrouw Black Friday en deze dag staat garant voor kortingen en promoties. In de bookmaker wereld is het helaas rustig op dit vlak maar toch hebben we een actie voor je weten te vinden. Bookmaker 1xBet geeft bestaande klanten een 100% bonus tot € 100 en ook nieuwe klanten kunnen nu profiteren van een 100% tot € 100 stortingsbonus. Beide promoties en 1xBet bespreken we voor jou in dit artikel.
 

Nieuw? Pak 100% tot € 100 welkomstbonus!

  • Klik op een van de 1xBet aanmeld buttons op onze website en schrijf je aan.
  • Stort € 10(+) met bijv. iDeal, Mr. Cash, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe.
  • Direct na je storting ontvang je 100% tot maximaal € 100 aan bonusgeld.
  • Zet bonusgeld 5x in op combi met 3(+) selecties en 1.40(+) odd per selectie.
  • Je hebt 30 dagen tijd. Verloren? Geen probleem. Echt geld blijft onaangetast!
  • Gewonnen? Je winst tot € 100 wordt omgezet in echt geld en bijgeschreven.
  • Zet nog 1x je stortingsbedrag op een 1.10(+) odd in en erna kun je uitbetalen!

 

1xBet inschrijfbonus © 1xBet

 

Bestaande klant? Pak Black Friday Bonus!

Wat de bonus van 1xBet zo speciaal maakt, is dat je enkel met je bonusgeld hoeft te spelen. De maximale winst is dan wel maar € 100 maar je loopt verder ook geen risico. Ook de Black Friday bonus werkt via hetzelfde principe als de welkomstbonus. Het enige verschil is dat je bonusbedrag maar 3x hoeft rond te spelen en hiervoor heb je 3 dagen de tijd in plaats van 30. Ook deze bonus is weer risicovrij wedden, omdat je enkel met bonusgeld speelt.
 

1xBet – Van alle markten thuis!

Bookmaker 1xBet is letterlijk van alle markten thuis. Het biedt haar diensten wereldwijd aan, dus ook aan Nederlanders en Belgen, en behoort tot de Betting Sites met een van het grootste wedden aanbod. Naast een groot wedden aanbod kun je ook met tal van opties storten en uitbetalen. Ook de klantenservice is via veel kanalen beschikbaar en je kunt zelfs kiezen voor een Nederlandstalige website. Het laatste punten dat we nog graag even willen aanhalen is de hoogte van de quotering. Als we kijken naar Bookmakers Nederland zien we dat 1xBet de beste quoteringen aanbiedt! Een aanmelding raden we je dan ook aan en kan via bovenstaande afbeelding of onderstaande claim de bonus banner.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op Lazio Roma Vitesse zonder risico bij BetFIRST!
volgend artikel
Pak tot 80% extra met Combi Bets bij BetRebels!