Belangrijke Informatie

18Bet accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

De 18bet Bonus was beschikbaar tot 01-06-2019. Kijk op de 18bet pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

18Bet Bonus – eerste stortingsbonus

Bonus details

18Bet biedt Belgen een stortingsbonus van 100% tot € 100. Je ontvangt je bonus door de 18Bet Bonus Code WSB100 in te geven. Na het ontvangen van je bonus heb je 21 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen. Het vrijspelen van je bonus kan door je stortings- en bonusbedrag 12x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger. meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100

Min. storting

€ 10

Bonus code

WSB100

Rondspeel voorwaarden

12 x eerste storting + 12 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

21 dagen

Laagste quotering

1.80

Voorwaarden voor uitbetaling

18Bet biedt nieuwe spelers uit Belgie een stortingsbonus van 100% tot € 100. Storten kan onder andere met Visa/Mastercard, Neteller, Skrill, PaySafeCard of een bankoverschrijving en is reeds mogelijk vanaf € 10. Geef bij je storting de bonus code WSB100 in. Na je storting dien je je stortingsbedrag en bonusbedrag 12x in te zetten. Dit kan op alle weddenschappen, zowel pre-match als live, met een quotering van 1.80 of hoger. Enkel handicaps (3 way mag wel) en over/unders tellen niet mee. In het geval van een combi bet dient elk van de selecties minimaal een quotering van 1.80 te hebben. Per weddenschap telt maximaal 50% van het verkregen bonusbedrag mee als rondspeelbedrag. Je hebt 21 dagen om je bonus vrij te spelen. meer minder

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg

Geldig t/m:

01-06-2019

Voorbeeld

Stel je maakt een storting van € 100. In dit geval ontvang je € 100 bonus. Je dient je stortingsbedrag 12x (= 12x 100 = € 1200) + bonusbedrag 12x (= 12x 100 = € 1200) in te zetten binnen 21 dagen op 1.80(+) odds. In totaal dien je dus voor € 2.400 te spelen om je € 100 bonusbedrag vrij te spelen. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonusbedrag en bonuspercentage
  • Weddenschap op quoteringen van 1.80 of hoger gelden reeds
  • Relatief zware inzet eisen van 12x storting en bonus
  • Maar 21 dagen de tijd om bonus vrij te spelen

Conclusie

Qua bonuspercentage en bonusbedrag is de 18Bet Bonus dik in orde. De rondspeel voorwaarden van 12x je storting en bonus zijn daarentegen wel aan de zware kant. Zeker ook omdat je hier maar 21 dagen de tijd voor hebt. De rondspeel quotering van 1.80 is verder wel prima. Deze bonus verdient al met al een score van 3 punten. meer minder

Licenties

Malta Gaming Authority (MGA)

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Maak een account aan bij 18bet
2
Stort met Bonus Code WSB100
3
Speel je storting en het bonusbedrag 12 keer rond om het uit te laten betalen.

18Bet Review & Ervaringen

18Bet bestaat sinds 2010 en heeft dankzij hun ervaring een groot klantenbestand opgebouwd. Veel spelers blijven 18Bet trouw en dat is bij de Belgen niet anders. Belgen kunnen zich hier inschrijven en storten kan je doen via Visa, Mastercard, Neteller, Skrill of via een bankoverschrijving. Hieronder kan je onze bevindingen terugvinden over Voetbal Gokken Sites 18Bet.

 

18Bet Account maken en Geld Storten

Klik hier op de banner of foto van 18Bet en je komt onmiddellijk op de hoofdpagina van 18Bet terecht. Je kan je inschrijven door op “Sign up” te klikken en je gegevens in te vullen. De gebruikelijke gegevens worden gevraagd en dit zal je later nodig hebben ter verificatie van je account. Je kan je welkomstbonus daarna opeisen, door een storting te maken via Visa, Mastercard, Neteller, PaySafecard, Skrill of bankoverschrijving. Niet vergeten om deze 18Bet bonus code WSB100 in te geven. Hiermee geniet je dan van een bonus van 100% tot maximaal 100 euro.

 

18Bet Welkomstbonus en Promoties

Hierboven in de tabel kan je meer details terugvinden over de welkomstbonus van 18Bet. Daarnaast heeft 18Bet nog een paar leuke promoties. Ten eerste is er de 18 euro Free Bet, als je een storting maakt met 18Free. Als tweede hebben ze een 10 euro wekelijkse Free Bet voor je sportweddenschappen. Ten derde hebben ze een reload bonus van 50 euro bij een volgende storting. De leukste bonus is natuurlijk de volgende! Je kan de klantendienst van 18Bet contacteren en om een eigen bonus verzoeken. Er zijn ook nog twee kleinere promoties en dit zijn de Monster Combo Cash back en de Correct score Mania.

 

Wedden bij 18Bet
© 18Bet

18Bet Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Bij 18Bet heb je de keuze uit 11 verschillende sporten. Dit is niet aan de ruime kant, maar de belangrijkste sporten zoals voetbal en tennis zijn wel aanwezig. Op een wedstrijd van de Premier League zijn er ongeveer 70 sub weddenschappen mogelijk. De website van 18Bet is toegankelijk via desktop, mobiel of tablet.

 

18Bet Quoteringen en Limieten

18Bet heeft mooie quoteringen in het algemeen met een score van 4%. Op voetbal scoren ze slechts 6,5% en hier nemen ze dus de meeste winst op. Momenteel kom je niet snel in aanmerking met limieten bij 18Bet, dus ook de goede spelers kunnen hier blijven spelen.

 

18Bet Uitbetaling en Contact

De volgende opties zijn mogelijk om je winst te laten uitbetalen bij 18Bet: Skrill, bankoverschrijving, Neteller, Visa, Mastercard en Maestro. Een bankoverschrijving kan tot en met 4 werkdagen duren, maar al de rest gaat heel snel. Daarnaast zijn alle transacties gratis. Je kan de klantendienst van 18Bet contacteren via email op support@18bet.com of via live chat. Je kan de live chat constant bereiken 24/7.

18Bet Conclusie

Ondanks de jarenlange ervaring zijn er toch nog een paar werkpuntjes bij 18Bet. Zo zijn er weinig sporten beschikbaar en is er geen mogelijkheid tot live-streaming. De welkomstbonus en vele promoties maken veel goed en dit is ook de reden waarom zoveel spelers bij 18Bet blijven. De website is niet in het Nederlands, maar is makkelijk te navigeren in het Engels, Frans of Duits. Als je graag veel promoties hebt en speelt op de traditionele sporten, dan raden we een inschrijving bij 18Bet aan.