18bet Bonus

18bet Bonus

Mobiel bonus
Max. bonus
€ 15
Percentage
100%
Min. storting
€ 0
Rondspeelvoorwaarden
8 x bonus rondspelen
Min. quotering
1.80
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
5.7

18bet Bonus details

Opgelet: 18Bet is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

18Bet biedt nieuwe en bestaande klanten een 18Bet Mobiel Bonus in de vorm van een gratis weddenschap tot € 15. Speel voor de eerste keer een weddenschap met je mobiele telefoon of tablet via de mobiele website of 18Bet app op een quotering van 1.80 of hoger en krijg je inzet tot € 15 terug als je weddenschap verliezend is. Stuur voor het begin van de eerste wedstrijd van je weddenschap een e-mail naar csd@18bet.com met als titel ´Mobile´ en in je e-mail het ID nummer van je weddenschap. Je inzet wordt in geval je weddenschap verloren gaat, uitgekeerd in de vorm van bonusgeld. Dit bonusgeld dien je binnen 21 dagen 8x rond te spelen. Hou er rekening mee dat per weddenschap 50% van je ontvangen bonusbedrag meetelt voor het vrijspelen van je bonus. Mocht je nog geen klant zijn bij 18Bet, raden wij je aan eerst aan te melden voor onze exclusieve 18Bet welkomstbonus 18Bet Bonus. Nadat je van deze bonus geprofiteerd hebt, kun je erna gebruik maken van de 18Bet Mobiel Bonus.

Voordelen & nadelen

  • Cashback in geval je eerste mobiele weddenschap verloren gaat
  • Moeilijke rondspeelvoorwaarden

Bonus vrijspelen tijd

21 dagen na ontvangst bonus

Geldig t/m:

27-07-2017

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg, Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Speel voor de eerste maal een weddenschap via de mobiele website of 18Bet mobiele app op een selectie met een quotering van 1.80 of hoger. Stuur hierna een e-mail naar csd@18bet.com met je weddenschap ID en als onderwerp ´Mobile´ om aan te geven dat je gebruik wilt maken van de gratis weddenschap actie. Je inzet wordt, in geval je weddenschap verliezend is, tot € 15 terug betaald in de vorm van bonusgeld. Je hebt vervolgens 21 dagen de tijd om dit bonusgeld 8x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger. Per gespeelde weddenschap telt maximaal 50% van je verkregen bonusbedrag mee voor het vrijspelen van je bonus. Weddenschappen op Asian Handicaps (exclusief 3Way Asian Handicap) en under/over markets tellen niet mee voor het vrijspelen van je bonus.

Voorbeeld

Plaats een eerste mobiele weddenschap van bijvoorbeeld € 15 op een quotering van 1.80 of hoger. Schrijf nu een e-mail naar csd@18bet.com met je weddenschap ID en in het onderwerp ´Mobile´. Mocht je weddenschap verloren gaan, betaalt 18Bet je € 15 inzet terug. Deze € 15 dien je nu 8x in te zetten binnen 21 dagen op quoteringen van 1.80 of hoger. Dat maakt een totaalinzet van € 120. Hou er rekening mee dat maximaal € 7,50 per weddenschap meetelt voor het vrijspelen van je bonus. In dit geval dien je dus binnen 21 dagen minimaal 16 weddenschappen te spelen van € 7,50 of meer om de gehele bonus vrij te spelen.

Conclusie

De 18Bet mobiel bonus in de vorm van een gratis weddenschap is een aardige bonus. Dit omdat als je je eerste mobiele weddenschap, die je speelt op een quotering van 1.80 of hoger, vergoedt wordt tot € 15 als deze verloren gaat. Het feit dat je het verkregen bonusgeld 8x dient in te zetten, maximaal 50% van je bonusgeld per weddenschap meetelt voor het vrijspelen en je maximaal 21 dagen de tijd hebt om je bonus vrij te spelen maakt deze bonus minder flexibel. Daarom raden wij je aan om eerst gebruik te maken van onze exclusieve 18Bet stortingsbonus voor nieuwe klanten via 18Bet Bonus. Dan profiteer je allereerst van een flexibele welkomstbonus en kan je als je deze hebt vrijgespeeld altijd nog proberen om de Mobiel Bonus te benutten. De 18Bet Mobiel Bonus waarderen wij met 3 sterren.