De 18bet Bonus was beschikbaar tot 27-07-2017. Kijk op de 18bet pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

18Bet Mobiel Bonus – gratis weddenschap

Bonus details

18Bet biedt nieuwe en bestaande klanten een 18Bet Mobiel Bonus in de vorm van een gratis weddenschap tot € 15. Speel voor de eerste keer een weddenschap met je mobiele telefoon of tablet via de mobiele website of 18Bet app op een quotering van 1.80 of hoger en krijg je inzet tot € 15 terug als je weddenschap verliezend is. Stuur voor het begin van de eerste wedstrijd van je weddenschap een e-mail naar csd@18bet.com met als titel ´Mobile´ en in je e-mail het ID nummer van je weddenschap. Je inzet wordt in geval je weddenschap verloren gaat, uitgekeerd in de vorm van bonusgeld. Dit bonusgeld dien je binnen 21 dagen 8x rond te spelen. Hou er rekening mee dat per weddenschap 50% van je ontvangen bonusbedrag meetelt voor het vrijspelen van je bonus. Mocht je nog geen klant zijn bij 18Bet, raden wij je aan eerst aan te melden voor onze exclusieve 18Bet welkomstbonus 18Bet Bonus. Nadat je van deze bonus geprofiteerd hebt, kun je erna gebruik maken van de 18Bet Mobiel Bonus. meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 15

Min. storting

-

Rondspeel voorwaarden

8 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

21 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

1.80

Voorwaarden voor uitbetaling

Speel voor de eerste maal een weddenschap via de mobiele website of 18Bet mobiele app op een selectie met een quotering van 1.80 of hoger. Stuur hierna een e-mail naar csd@18bet.com met je weddenschap ID en als onderwerp ´Mobile´ om aan te geven dat je gebruik wilt maken van de gratis weddenschap actie. Je inzet wordt, in geval je weddenschap verliezend is, tot € 15 terug betaald in de vorm van bonusgeld. Je hebt vervolgens 21 dagen de tijd om dit bonusgeld 8x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger. Per gespeelde weddenschap telt maximaal 50% van je verkregen bonusbedrag mee voor het vrijspelen van je bonus. Weddenschappen op Asian Handicaps (exclusief 3Way Asian Handicap) en under/over markets tellen niet mee voor het vrijspelen van je bonus. meer minder

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

27-07-2017

Voorbeeld

Plaats een eerste mobiele weddenschap van bijvoorbeeld € 15 op een quotering van 1.80 of hoger. Schrijf nu een e-mail naar csd@18bet.com met je weddenschap ID en in het onderwerp ´Mobile´. Mocht je weddenschap verloren gaan, betaalt 18Bet je € 15 inzet terug. Deze € 15 dien je nu 8x in te zetten binnen 21 dagen op quoteringen van 1.80 of hoger. Dat maakt een totaalinzet van € 120. Hou er rekening mee dat maximaal € 7,50 per weddenschap meetelt voor het vrijspelen van je bonus. In dit geval dien je dus binnen 21 dagen minimaal 16 weddenschappen te spelen van € 7,50 of meer om de gehele bonus vrij te spelen. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Cashback in geval je eerste mobiele weddenschap verloren gaat
  • Moeilijke rondspeelvoorwaarden

Conclusie

De 18Bet mobiel bonus in de vorm van een gratis weddenschap is een aardige bonus. Dit omdat als je je eerste mobiele weddenschap, die je speelt op een quotering van 1.80 of hoger, vergoedt wordt tot € 15 als deze verloren gaat. Het feit dat je het verkregen bonusgeld 8x dient in te zetten, maximaal 50% van je bonusgeld per weddenschap meetelt voor het vrijspelen en je maximaal 21 dagen de tijd hebt om je bonus vrij te spelen maakt deze bonus minder flexibel. Daarom raden wij je aan om eerst gebruik te maken van onze exclusieve 18Bet stortingsbonus voor nieuwe klanten via 18Bet Bonus. Dan profiteer je allereerst van een flexibele welkomstbonus en kan je als je deze hebt vrijgespeeld altijd nog proberen om de Mobiel Bonus te benutten. De 18Bet Mobiel Bonus waarderen wij met 3 sterren. meer minder

Licenties

Malta Gaming Authority (MGA)

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Plaats je eerste mobiele weddenschap bij 18Bet tegen een quotering van 1.80 en stuur een e-mail met je weddenschap ID en in het onderwerp ´Mobile´ naar csd@18bet.com.
2
Gaat je weddenschap verloren, dan ontvang je je inzet tot € 15 terug.
3
Speel het terug ontvangen bedrag in totaal 8x rond tegen quoteringen van 1.80 of meer binnen 21 dagen.

18Bet App downloaden

Je kan zonder problemen wedden via de mobiele site van 18Bet, maar je kan ook overgaan tot het downloaden van de app. Hieronder zullen we de 18Bet Android App en 18Bet iOS App bespreken en uitleggen hoe je de app op je telefoon of mobiel kan krijgen. Wil je onmiddellijk de app downloaden, klik dan hieronder op de foto en meld je aan.

 

App 18bet
© 18Bet

18Bet Android App

Omdat Google een anti wedden beleid voert, kan je de 18Bet niet downloaden vanuit de Google Play Store. niet getreurd, 18Bet heeft een perfecte oplossing voor je. Je kan het gewoon downloaden van de mobiele 18bet site. Voordat je dit doet, dien je eerst de settings van je telefoon te wijzigen. Open de settings van je telefoon en kies daarna apps of beveiliging. Vink daarna het vakje aan: “onbekende bron.” Hiermee geef je toestemming aan je Android besturingsysteem om de App van 18bet te installeren. Dit dien je te doen omdat de app niet op Google Play store staat.

18Bet iOS App

Je kan de 18Bet iOS app gewoon downloaden van de iTunes Store. Een andere optie is de 18Bet mobiele site bezoeken en van daaruit de app te installeren.

18Bet App review – 18Bet App ervaringen

De mobiele site werkt naar behoren, maar de apps brengen toch dit tikkeltje meer. Als je een nieuwe wedder bent, dan ga je in de 18Bet app fantastisch vinden. Als je een meer ervaren wedder bent, dan zal je zien de app toch beter kan. Al bij al raden we je aan om de app te downloaden en te installeren, want geregeld doet 18Bet wel leuke mobiele promoties, zoals de bonus die hierboven beschreven is.