13:03 uur

10Bet de Bookmaker voor exotische sporten

Wie nog geen kennis heeft gemaakt met 10Bet en toch wel fan is van de iets of wat meer zomerse sporten zoals Beach volleybal, Water Polo of een anders zomersport mist momenteel toch wel wat en daarom hebben wij bij weddenbonus besloten jou op de hoogte te brengen van de zomerse sporten dat deze bookmaker klaar heeft liggen voor je. Maak gebruik van de 10Bet bonus en ga aan de slag met 200 euro extra.

 

Beach volleybal bij 10Bet

Wie houd er niet van Beach Volleybal? Deze zomerse sport dat alleen maar gespeeld wordt in warm weer gaat toch wel vaak gepaard met een leuke vakantie vibe dat altijd zorgt voor een aparte relaxte sfeer waarbij je je op de zonnige stranden waant met een cocktail in de hand. Het is toch altijd aangenaam om een zomerse sfeer op te snuiven terwijl men een gokje waagt. Mocht het lot dan tegen je keren heb je tenminste nog deze mooie uitzichten waar je bij kan wegdromen.

 

Surfen bij 10Bet

Ook het wereldkampioenschap surfen komt bij 10Bet aan bod. Je kunt inzetten op de uiteindelijke winnaar van het World Surf League wereldkampioenschap 2015 waarin momenteel Mick Fenning de grote favoriet is met als volger Adriano de Souza en als de derde op rij Julian Wilson.

 

Bonus voor exotische sporten

Zoals je misschien al weet geeft 10Bet je ook een hele mooie bonus van 50% tot wel 200 euro waar je jezelf registreerd met de bonuscode FD100. Het maakt niet uit of je mobiel of via de website registreerd je krijgt zowizo altijd de bonus van 50% bij de registratie.

 

Goed om weten

Wat ook altijd leuk is om weten is het feit dat 10Bet ook de 1 tot 5 minuten weddenschappen bied dat toch ook wel zeer gegeerd zijn onder een aantal van de vaste spelers. Zo kun je inzetten of er al dan niet een evenement gaat gebeuren in de komende 5 minuten.

 

Alvast heel veel success gewenst aan iedereen dat zich wilt of gaat registreren.