Belangrijke Informatie

10Bet accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

De 10Bet Bonus was beschikbaar tot 16-05-2016. Kijk op de 10Bet pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

10Bet Bonus & Review

Bij de eerste storting bij online bookmaker 10Bet ontvangen Nederlanders een stortingsbonus van 50% tot een maximum van maar liefst € 200. Om gebruik te maken van deze bonus geef je bij het storten de actiecode FD200 in. Voordat je het bonusbedrag kan laten uitbetalen, dien je de eerste storting en het bonusbedrag vijf keer rond spelen. Daarbij kun je weddenschappen plaatsen op voetbal of andere sporten met een quotering van minimaal 1.60. Het maakt hierbij niet uit wat voor een type weddenschap dit is. Daarnaast heb je 90 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen!

Bonus details

Min. storting

€ 15

Percentage

50%

Maximum bonusbedrag

€ 200

Bonus code

FD200

Voorwaarden voor uitbetaling

Na je inschrijving ontvang je een bonus van maximaal € 200. Om gebruik te maken van de bonus geef je de bonuscode FD200 in in het online formulier. Er wordt 50% bonus op je eerste storting verleend. Dit betekent dus als je € 400 op je nieuwe speelrekening stort je het maximale bedrag van € 200 ontvangt. Daarna dien je de eerste storting en het bonusbedrag binnen 90 dagen 5 keer rond te spelen door online te wedden op voetbal en/of andere sporten. Per afgesloten weddenschap telt 50% van je inzet mee voor het vrijspelen van je bonus. De minimum quotering bij het rondspelen is 1.60 en alle mogelijke weddenschappen gelden. Storten bij 10Bet kan nu gemakkelijk en snel met onder andere Visa/Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard of een bankoverschrijving.

Bonus vrijspelen tijd

90 dagen na eerste storting

Laagste quotering

1.60

Geldig in de volgende landen

Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

16-05-2016

Conclusie

Met een maximum bonusbedrag van € 200 is de 10Bet bonus bovengemiddeld hoog. Ook het bonuspercentage van 50% is prima. Tevens is het rondspelen van 5x je stortingsbedrag en 5x je bonusbedrag goed haalbaar en je hebt hiervoor maar liefst 90 dagen de tijd! Een groot voordeel is ook dat al je weddenschappen gelden met een quotering van 1.60 of hoger reeds gelden. Het maakt hierbij niet uit of je pre-match of live speelt en wat voor type weddenschap je kiest. De 18Bet bonus krijgt van ons dan ook 4 sterren!

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Hoog maximaal bonusbedrag
  • Quoteringen vanaf 1,60 volstaan al
  • 90 dagen bonus vrijspeeltijd
  • Relatief hoog bedrag rondspelen

Voorbeeld

Na je inschrijving bij 10Bet stort je bijvoorbeeld € 400 op je rekening. Vergeet niet om de promotiecode FD200 in te voeren. Je ontvangt meteen je € 200 bonus. De eerste storting en het bonusbedrag moet je nu vijf keer rondspelen. Als je de bonus dus wil laten uitbetalen, moet je minstens 5 x € 600 (€ 400 eerste storting + € 200 bonus) = € 3.000 spelen.

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

10Bet Ervaringen & Review

10Bet is ontstaan in 2003 en heeft op korte termijn een groot aantal loyale spelers verzameld op hun site. Ze zijn uitgegroeid tot een van de belangrijkste internationale spelers, dankzij aantrekkelijke odds en een goede klantenservice. 10Bet is beschikbaar in meer dan 90 landen en heeft een heel ruim sportaanbod. Daarnaast hebben ze ook speciale weddenschappen zoals op politiek of op sportpersoonlijkheden. Jammer genoeg bieden ze geen sportweddenschappen meer aan in Nederland en België. Daarom raden we deze wedders, een andere bookmaker aan. Klik hieronder op 1 van de banners om een Bookmaker met fantastische bonussen te selecteren.

10Bet Account Aanmaken en 10Bet Geld Storten

Voor spelers buiten België en Nederland, is het heel eenvoudig om een account aan te maken. Je kan op de 10Bet website op de groene knop “Join now” klikken en al je gegevens invullen. Hier kan je ook een 10Bet code invullen die je een welkomstbonus oplevert. Geld storten kan je doen vanaf 5 euro en dit via Visa, Mastercard. Daarnaast heb je ook Skrill, Neteller, Paysafecard en de laatste optie is een bankoverschrijving of iDeal om geld te storten. Ook je winst kan je via deze opties laten uitbetalen.

10Bet Bonus en 10Bet Promoties

10Bet heeft een ruim assortiment aan promoties. Zo is er eerst en vooral de welkomstbonus van 50% met een maximale bonus van 200 euro. Deze bonus is enkel beschikbaar als je de code FD200 invoert bij je eerste storting en als de storting meer dan € 15 bedraagt. Om de bonus vrij te spelen, hoef je slechts eenmaal het gestorte bedrag rond te spelen, met odds hoger dan 1.60. Er gelden verschillende regels omtrent het vrijspelen van de bonus. Afhankelijk van het land waar je woont, kan het zijn dat je de bonus 8 keer moet rondspelen. Daarnaast hebben ze ook de promotie Five-Star February. Hier kan je een storting maken en de code 30stars invoeren. Zodra je je gestorte bedrag eenmaal hebt rondgespeeld met een quotering van 1.60, krijg je ene bonus tot 30 euro.

10Bet banner
© 10Bet

 

10Bet Wedden en 10Bet Quoteringen

Met de stortingsbonus kan je onmiddellijk aan de slag op hun sportsbook. Er zijn meer dan 60.000 sportevenementen per maand en meer dan 25.000 in play weddenschappen, waaruit je kan kiezen.Wedden op voetbal heeft natuurlijk het ruimste aanbod, maar er zijn ook andere sporten zoals Floorball, MMA of e-sports (League of Legends, Counter-Strike) weddenschappen. Ze zijn ook een van de eerste die weddenschappen publiceren, wat een groot voordeel kan opleveren voor de aandachtige speler. De noteringen zijn hierdoor heel sterk en met de Cash Out optie, is het een goede optie om voor deze 10Bet Bookmaker te kiezen.

10Bet Mobiel Wedden en 10Bet Klantenservice

De 10Bet app is niet beschikbaar voor download omdat het om een mobiele website gaat. Deze website van 10Bet is super handig te gebruiken en je hoeft geen app te downloaden voor het gebruik ervan. De website is beschikbaar op zowel Android als iOS. De 10Bet customer support kan je 24/7 bereiken en dit het hele jaar door. Als je een email stuurt, dan heb je meestal binnen de dag een antwoord. Voor dringende zaken kan je altijd bellen naar +359-24925973, wat een call center in Bulgarije is.

10Bet Review – Conclusie o.b.v. 10Bet Ervaringen

Zowel de website als de mobiele versie van 10Bet hebben een gemakkelijk gebruiksinterface. Met het ruime sportaanbod en de neven weddenschappen, aangevuld met de hoge en flexibele odds, maakt van 10Bet een goede Bookmaker. Jammer dat deze aanbieder niet beschikbaar is in België en Nederland. Daarom raden we je aan om een kijkje te nemen op deze onderstaande banners en een gepaste keuze te maken om waar voor je geld te krijgen.