11:46 uur

December promotie: € 50 combo bonus bij 10Bet

Bookmaker 10Bet biedt Nederlanders de kans om met interessante bonussen en aantrekkelijke quoteringen te wedden op sport. Speciaal in de maand december bieden zij nu voor combinatieweddenschappen een 50% stortingsbonus aan tot een maximum van € 50 met de bonuscode GIFT50. Lees meer over de voorwaarden en bonussen van 10Bet en plaats je weddenschappen!

 

Ontvang € 50 bonus op je storting in december bij 10Bet

Voor klanten die graag combinatieweddenschappen spelen heeft 10Bet in de maand december een promotie. Stort met de bonuscode GIFT50 een bedrag van minimum € 10 en ontvang 50% bonus. Door een storting van € 100 te maken profiteer je van het volledige maximum bonusbedrag van € 50. Na je storting dien je vervolgens je stortingsbedrag op combinatieweddenschappen van minimaal 3 verschillende wedstrijden te spelen met een quotering van 1,60+ per wedstrijd om de bonus op je account gestort te krijgen. Als je de bonus ontvangen hebt, zet je het bonusbedrag en je stortingsbedrag 8 maal in op sportevenementen op opnieuw combinatieweddenschappen met bovenstaande voorwaarden en kun je deze vrij uitbetalen. Je hebt hiervoor 30 dagen de tijd.

 

10Bet Combo bonus
© 10Bet

 

Wat is een combinatieweddenschap?

Zoals gezegd dien je je een inzet te plaatsen op combinatieweddenschappen. Je dient minimaal 3 bets te kiezen met een quotering van minimaal 1,60. Een combinatieweddenschap betekent dat je in 1 weddenschap meerdere wedstrijden selecteert. Door de quoteringen van de gekozen wedstrijden te vermenigvuldigen wordt je odd berekend. Stel je kiest 3 wedstrijden met odds van 1,70, 2,10 en 3,90 wordt je quotering 1,70 x 2,10 x 3,90 = 13,92. Je inzet wordt vervolgens vermenigvuldigd met deze quotering. Je dient alle gekozen wedstrijden goed te hebben om de weddenschap te winnen. Op deze manier kun je met een lage inzet grote bedragen winnen. Reden genoeg om een kijkje te nemen naar het aanbod van 10Bet en je bets te plaatsen. Wedden op sport wordt nu extra interessant met de 10Bet bonus voor nieuwe klanten.

 

10Bet eerste stortingsbonus van maar liefst € 200 voor nieuwe klanten

Voor nieuwe klanten heeft 10Bet een 50% welkomstbonus tot € 200. Dit is een van de hoogste bonussen vindbaar in ons bookmaker bonussen vergelijk en op de totale markt. Je dient zowel je stortingsbedrag als bonusbedrag 5 maal rond te spelen. Rondspelen kan al tegen quoteringen vanaf 1,60+ en je hebt hiervoor 90 dagen de tijd. 10Bet is een van de beste bookmakers voor Nederlanders. Klik op onderstaande button om je rechtstreeks aan te melden en van de eerste stortingsbonus gebruik te maken. Neem tevens een regelmatig een kijkje op onze blog om op de hoogte te blijven van bonus nieuws van de meest interessante bookmakers.