15:05 uur

Top Promotie: Pak nu € 50 aan Combi Free Bets bij 10Bet!

10Bet pakt in de maand april uit met de zeer aantrekkelijke 10Bet April Peak Promotie. Stort een bedrag, speel dit bedrag 1x rond en ontvang direct tot € 50 aan gratis combinatieweddenschappen! Daarnaast profiteer je ook nog eens van een 10Bet stortingsbonus tot € 200! Een van de beste beschikbare promoties op dit moment!
 

Hoe ontvang ik € 50 aan 10Bet gratis combinatieweddenschappen?

  • Klik op onderstaande afbeelding en erna op ´not a member / Join Now´ rechtsboven.
  • Maak een storting en geef de Bonus Code PEAK50 in.
  • Speel je stortingsbedrag 1x rond op combi bets van 3+ selecties met 1.60 odd elk.
  • Ontvang 50% van je stortingsbedrag aan free bets tot maximaal € 50!

 

© 10Bet

 

Alle winst uit je 10Bet Free Bets is volledig zonder voorwaarden voor jou!

Maak een storting met de Bonus Code PEAK50 en profiteer van de promotie. Nadat je je stortingsbedrag 1x hebt ingezet op combi weddenschappen met 3 of meer selecties en odds van 1.60 per selectie, ontvang je je gratis weddenschappen. Je ontvangt 50% van je storting aan free bets. Stort je bijvoorbeeld € 60 dan ontvang je 3 x € 10 free bets, stort je € 100 dan ontvang je € 5 x 10 free bets. Je hebt 10 dagen de tijd na je storting om je stortingsbedrag 1x rond te spelen en de Free Bets te verkrijgen. Nadat je je Free Bets ontvangen hebt, kun je deze binnen 30 dagen per € 10 inzetten op opnieuw combinatieweddenschappen van 3+ selecties en quoteringen van 1.60 elk. Alle winst die jij maakt uit je free bets is volledig voor jou zonder verdere rondspeel voorwaarden! De actie geldt de gehele maand April en is zowel voor nieuwe als bestaande klanten beschikbaar!

 

Nog geen klant bij 10Bet? Profiteer ook van een flexibele € 200 stortingsbonus!

Als je nog geen klant bij 10Bet bent kun je er ook voor kiezen om eerst te profiteren van de 10Bet Bonus. Meld je aan, geef bij je storting de Bonus Code FD200 in en ontvang een 50% stortingsbonus tot € 200. Je hebt hierna maar liefst 90 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 5x in te zetten. Alle inzetten op quoteringen van 1.60 of hoger tellen. Het maakt niet uit wat voor een type weddenschap je speelt. Deze welkomstbonus is niet tegelijkertijd te combineren met de April Peak Promotie. Je kan echter nadat je 1 van beide promoties hebt vrijgespeeld direct van de andere promotie profiteren. 10Bet is speciaal beschikbaar voor klanten uit Nederland, Belgen raden we aan te kiezen voor een andere Bonus uit ons Wedden Bonussen Vergelijk. 10Bet is een betrouwbare bookmaker met een aantrekkelijk wedaanbod en goede quoteringen. Aanmelden kan direct via bovenstaande afbeelding of onderstaande ´claim de bonus´ banner.