10:00 uur

100% voetbalbonus bij Youwin!

Youwin is een van de weinige grote bookmakers, die regelmatig nieuwe promoties introduceert en tegelijkertijd een hele lijst promoties aanbiedt, die voor de verschillende types spelers interessant zijn. Natuurlijk is er ook een reguliere bonus te winnen, maar het bonusbedrag bedraagt alleen 10 euro. Zo heb je in ieder geval meer kans om veel geld te verdienen met de promoties.

Youwin voetbalbonus 100%
© by Youwin

Vandaag beschrijven we een promotie, die voor alle voetbalfans heel interessant is. Zo is er een  voor combinatieweddenschappen. Ben je een ervaren speler, die graag zijn kans riskeert met een combinatieweddenschap? Dan is dit dé promotie voor jou. Wedden met combinatieweddenschappen was nog nooit makkelijker:

  1. Voer een weddenschap met 3 of meer ploegen door
  2. Geef het bedrag aan
  3. Nu kun je tot 100% van je inzet als bonus winnen

Het percentage dat je kunt winnen is afhankelijk van het aantal ploegen waarop je een weddenschap doorvoert. Indien het er 3 zijn, krijg je 5% bonus, en dit wordt meer en meer tot 100% bij 14 ploegen.
Het maximale bedrag per speler per dag dat er te winnen valt, is 1000 euro, waarmee we hier van een heel groot bedrag spreken. Wel moet je opletten, waarop je een weddenschap doorvoert.

Zo is het alleen mogelijk om weddenschappen door te voeren op de grote competities zoals de Bundesliga, Premier League of internationale competities zoals de Champions League of de Europa League. Daarbij moet je ook nog letten op een minimale quotering van 1,25. Indien je wint, dan krijg je de bonus binnen de 24 uur goedgeschreven op je account.  Minimaal moet je 2 euro inzetten, en het maximale bedrag per weddenschap bedraagt 100 euro. Zo valt er heel wat geld te winnen, maar toch zouden we je aanraden om eerst te kijken in ons bonus-vergelijk en zo de aanboden te vinden, die het beste bij je passen.