10:20 uur

100% Stan James Wed bonus 2012

Bookmaker Stan James laat van zich horen in de wereld van bookmakers. De Britse bookmaker biedt een aantal bonussen aan. De hoogte en voorwaarden van de bonus hangt af van de tak. Zo wordt er een pokerbonus aangeboden, maar ook op gebied van sport zijn er mogelijkheden genoeg bij Stan James.

 

Voor iedere nieuwe klant van Stan James ligt een bonus klaar. Het gaat om een bedrag van maximaal € 50 in de vorm van een 100% bonus storting. De bonus is al volgt te verkrijgen: Allereerst dient er een account op de website van Stan James te worden aangemaakt. Om vervolgens de maximale bonus uitgekeerd te krijgen dient er op dat account € 50 te worden gestort.  Op dit stortingsbedrag wordt een 100 % bonus uitgekeerd. In dit geval gaat het dus om een te verkrijgen saldo van eveneens € 50. Na het verkrijgen van dit bonus bedrag dient dit bedrag rond gespeeld te worden tegen een minimale quotering van 2,00.

 

De winst die met het rond spelen van het bonus bedrag wordt verkregen wordt op het account verkregen en is vrij uitkeerbaar voor de nieuwe speler. Belangrijk is in te zien dat het bij het rond spelen van het bonus bedrag slechts gaat om een uitkering van de winst die hiermee wordt verkregen. De € 50 zelf wordt niet uitgekeerd.

 

Hiermee heeft Stan James een sterke bonus op de markt gebracht. Het gaat om een relatief grote bonus die tegen een gemiddelde quotering te verkrijgen is. Wellicht is het enige nadeel dat de winst wordt uitgekeerd en niet de inzet, maar het gaat nog steeds om een vrij gekregen bedrag!

Claim de bonus! Meer informatie