10:00 uur

100 euro op Ijshockey bij Youwin

De bookmaker Youwin biedt nu een nieuwe kans voor alle spelers, die van sportieve weddenschappen houden. Niemand verliest graag in de laatste minuut, als je al je favoriete team supportert. Daarom is er nu deze nieuwe promotie met een kans op een bonus van 100 euro voor Ijshockey-wedstrijden bij Youwin.

Ice Hockey Cashback 100 euro bij Youwin
© by Youwin

Plaats dus nu een sportief weddenschap op Youwin. Indien jouw favoriete ploeg in de derde periode verliest, krijg je 100 % van je inzet als cashback bonus terug tot 100 euro. Mis dus je kans niet en plaats nu je weddenschap! Dit aanbod is echter alleen geldig voor weddenschappen, die voor begin van een wedstrijd worden doorgevoerd, live-weddenschappen zijn dus niet toegelaten voor deze promotie.

Alle wedstrijden moeten worden doorgevoerd, zodat het mogelijk is om een bonus te winnen. Je maakt alleen kans op een bonus van 100 euro, indien jouw eerste weddenschap verliest, en 100 euro zijn ook meteen het maximum. Indien je dus meer dan 100 euro hebt ingezet op je weddenschap op Ijshockey, krijg je nog altijd maar 100 euro terug.

Voordat je de bonus krijgt, moet je eerst een mail sturen naar support@youwin.com met als onderwerp ‘‘Ice Hockey Cashback‘‘ binnen 24 uren na het resultaat van de wedstrijd. Je krijgt de bonus dus niet automatisch door Youwin goedgeschreven, let daar dus zeker op.

Op dit moment zijn er verschillende cashback-bonussen, die gedeeltelijk langdurig worden aangeboden door bookmakers. Daarvoor kijk je het best naar ons bonus-vergelijk om de beste kansen voor jezelf te vinden om een bonus mee te nemen. Kijk dus zeker eerst naar alle aanboden voordat je het waagt om een weddenschap door te voeren.