10:00 uur

100 euro mobiele bonus op 10Bet

Mobiele bonussen worden meer en meer populair bij zowel nieuwe spelers als ook bij de meer ervaren spelers. Meestal heb je de kans om 10 of 20 euro te winnen. Niet zo echter bij 10Bet: Deze bookmaker biedt je een vette mobiele bonus van 100 euro op je eerste mobiele weddenschap. Hoe dit precies werkt, verklaren we hier.


Voor dit aanbod tellen alle eerste weddenschappen mee, die via een mobiel telefoon of tablet worden geplaatst. Hierbij moet de bonus code FDMOBILE worden gebruikt. In het geval dat u een weddenschap van 100 euro plaatst, zal u dus een bonus van 100 euro bovenop krijgen.
Echter maakt u maar een enkele keer kans op deze bonus. Als u dus al van een welkomstbonus op 10Bet hebt geprofiteerd, maakt u geen kans meer op deze mobiele bonus van 100 euro.


Om een kans te maken op deze bonus, moet uw eerste inzet ten minste een keer rondgespeeld worden. Daarbij mag u inzetten op alle sportieve wedden met een quotering van tenminste 1,60. Natuurlijk is dit voor de mobiele bonus uitsluitend mogelijk via een mobiel telefoon of een tablet.
Echter moet u de inzet en de bonus samen eerste 8 keer rondspelen, voordat u de bonus of winst daaruit mag incasseren. Ook hier geldt weer: U mag alleen weddenschappen plaatsen via tablet of mobiel telefoon. 8 keer rondspelen lijkt ons wat té veel, maar daarvoor krijgt u dan inderdaad ook 100 euro bonus voor.


Het maximale bedrag per weddenschap, dat voor het rondspelen wordt berekent, is 50 euro. Dat betekent dat alleen 50 euro worden berekent, als u 100 euro inzet. Weddenschappen op handicap-wedden zijn niet mogelijk. Deze bonus van 10Bet is vooral door zijn bedrag attractief. Dat inzet en bonus 8 keer moeten worden rond gespeeld, voordat u de bonus mag incasseren, is natuurlijk een duidelijk nadeel. Daardoor wordt het wedden vooral interessant voor de ervaren spelers, die nog niet ingeschreven zijn op 10Bet.

Claim de bonus! Meer informatie