19:00 uur

10 euro extra bonus bij betFIRST

Mobiel wedden was nog nooit zo gemakkelijk als nu. Bij betFIRST is het nu mogelijk om compleet zonder risico mobiele weddenschappen door te voeren. BetFIRST is vooral bekend omwille van vele promoties rond het voetbal, en nu wordt het nog een beetje attractiever, om op sportieve weddenschappen in te zetten. En moeilijk is het zeker niet.

Mobiele weddenbonus van 10 euro bij betFIRST
© by betFIRST

10 euro bonus wachten op je, indien je onder de 1000 eerste deelnemers van dit aanbod bent. Jouw bonus wordt je binnen de 72 uur goedgeschreven op je account, indien je twee weddenschappen via je smartphone hebt doorgevoerd. Het aanbod is geldig voor alle evenementen, die tussen 6 mei en 25 mei plaatsvinden. Om te kunnen deelnemen moet je een speler met een account bij betFIRST zijn, die al een eerste mobiele weddenschap heeft doorgevoerd. Per dag is het zo mogelijk om 1 bonus te winnen.

Bonussen, die met een bonus geplaats werden, kunnen niet deelnemen aan deze promotie. Er bestaat een minimale quotering van 1,70 voor het rondspelen. Voordat de bonus kan worden uitbetaald, moet hij één enkele keer worden ingezet.

Deelname is bijzonder gemakkelijk:

  1. Bevestig je deelname aan deze promotie
  2. Plaats twee weddenschappen met minstens 5 euro inzet via je smartphone
  3. Nu ben je de gelukkige winnaar van een bonus

Steeds meer bookmakers maken gebruik van speciale aanboden voor mobiele weddenschappen. Zo is het nu ook bij betFIRST mogelijk, om een extra bonus te winnen door mobiele weddenschappen door te voeren. De inzet is met 5 euro per weddenschap relatief klein, en je maakt zo kans op een bonus van 10 euro, die een keer moet worden rondgespeeld. De minimale quotering hier bedraagt 1,70, wat geen bijzonder hoge quotering is. Indien je belangstelling hebt voor mobiele weddenschappen, kun je ook kijken naar onze pagina met aanboden van bookmakers voor mobiele weddenschappen– veel succes!

Claim de bonus! Meer informatie