weddenbonus nieuws

10 euro bonus zonder risico

We berichtten de laatste weken al, dat dit een hete herfst blijkt te worden voor alle liefhebbers van sportweddenschappen. De promoties van alle bookmakers schieten als paddestoelen uit de grond, en ieder vindt wat interessants. Zo denkt ook de bookmaker Unibet, die een nieuwe cashback-bonus voor mobiele weddenschappen introduceert. Cashback-bonussen zijn echt wel in de opmars, omdat ze zowel voor nieuwe als ook voor ervaren spelers een leuke mogelijkheid bieden, om compleet zonder risico te wedden.

In dit geval gaat het dus om een cashback-bonus voor mobiele weddenschappen, waaraan alleen mensen met een woonplaats in Nederland mogen deelnemen. Het aanbod is nog geldig tot 31 december 2013, dus heeft u nog enkele weken tijd om hiervan gebruik te maken. Indien u wel een klant bent van Unibet, dus een account geregistreerd heeft, maar nog nooit een weddenschap uitgevoerd heeft, is dit nu uw kans. Uw eerste weddenschap, dat via een mobiel toestel wordt doorgevoerd, kan worden terugbetaald tot een hoogte van 10 euro. Dit in het geval, dat uw weddenschap verliest- anders gaat u gewoon met de winst lopen. Per persoon mag u dit een keer doen.

  • Voorbeeld: U zet 8 euro via uw eerste mobiele weddenschap op Unibet, en dit weddenschap verliest. Nu betaalt de bookmaker u deze 8 euro inzet terug.
  • Zet u 15 euro, dan krijgt u de maximale bonus van 10 euro toegekend. Dit gebeurd binnen 24 uur, en deze bonus is dan zowel mobiel als ook vie uw computer beschikbaar. Om deze bonus te krijgen, moet u hem aanvragen in de bonus aanboden als u bent ingelogd in het systeem van Unibet. Voordat u nu de bonus kunt laten uitbetalen, moet u hem eerst 3 keer rondspelen tegen een minimale quotering van 1,6.

Grijp nu je kans en plaats tijdens een van de volgende weken je eerste weddenschap via een mobiel toestel. Je kunt ermee alleen maar winnen, want je krijgt zeker de winst OFย de bonus uitbetaald- aarzel nu niet!
Maak ook gebruik van onze calculator om uit te rekenen, hoe attractief dit aanbod voor u persoonlijk is!

vorig artikel
De NBA is terug met een cashback-bonus van 10 euro!
volgend artikel
Win nu 5 euro met live-weddenschappen op betFIRST!