14:00 uur

10.000 euro winnen met betFIRST

Het nieuwe voetbalseizoen is inmiddels volop bezig, en naast interessante matchen hebben we ook interessante promoties in ons aanbod. De Belgische bookmaker betFIRST keert terug met een formidabele mogelijkheid, om meteen een groot bedrag aan cash in te zamelen: Euroscore.

 

Met Euroscore hebt u de mogelijkheid om 10.000 euro te winnen. Waarop wacht je nog?

De deelname is helemaal niet moeilijk:

Ten eerste moet je inschrijven via het formulier op www.betfirst.com. Daarna moet je een gecombineerde weddenschap van minstens 1 euro op de 8 op de site opgelijste wedstrijden plaatsen. Deze weddenschap is alleen mogelijk op het resultaat van deze matchen. In het geval dat je de juiste gecombineerde weddenschap hebt geplaatst, krijg je niet alleen de winst daarvan, maar ook nog eens 10.000 euro als premie.

 

De kans om voor alle 8 matchen de resultaten correct te voorspellen is natuurlijk niet zo groot. Maar we hebben goed nieuws: Zelfs als je maar enkele uitslagen correct hebt voorspeld, kun je een deel van de prijzenpot winnen: Zo wacht er 5000 euro op je in het geval, dat je 7 van de 8 resultaten correct hebt voorspeld. Voor 6 correcte uitslagen krijg je nog altijd 2500 euro, dit is een van de grootste prijzenpotten die we in deze zomer al hebben gezien.

 

Let op, want er zijn nog enkele voorwaarden: Het is uitermate belangrijk om je deelname te bevestigen, anders maak je geen kans op de prijzenpot. Een weddenschap, die met een bonus wordt geplaatst, telt niet mee voor deze promotie. En indien er meerdere spelers zijn, die alle resultaten correct hebben voorspeld, zal er geen tweede en derde prijs zijn voor spelers, die op 6 of 7 matchen correct hebben gewed. En het belangrijkste: Deze promotie loopt alleen nog maar tot morgen, zaterdag 24 augustus, om 13:45. Er blijft u geen tijd om te twijfelen: Dit is een uitstekende kans om een deel van de prijzenpot mee te graaien!

Click hier voor meer informatie over de andere bonussen van betFIRST.